ISPLIVALI DETALJI STRAVIČNOG MASAKRA: "Stalno plačem"! Dečak pobio članove porodice, ranjena devojčica iz kupatila pozvala policiju! (VIDEO)

Detalji masakra u Sijetlu

Printscreen/Fox13

U pucnjavi u Fol sitiju nadomak Sijetla 15-godišnji tinejdžer ubio je pet članova porodice, troje dece i roditelje, saopštili su istražitelji!

Kancelarija šerifa okruga King kaže da je tinejdžer u pritvoru i da će biti kažnjen zbog, kako su nazvali, čina nasilja u porodici.

Najstariji mališani u kući, prema rečima komšija, imali su oko 15 godina. Kažu, iako su se roditelji bili povučeni i zauzeti poslom, deca su bila prijateljski nastrojena i često su se družila sa komšijama, a čak su im i pomagali.

Dok je kiša padala na jezeru Alis u ponedeljak, komšinica porodice, Lin Trauern, dala je izjavu za Foks.

- Decu sam videla juče popodne na prilazu kući Šokirana sam. Stalno plačem. Dolazila su 4. jula, za Dan nezavisnosti i igrala se. Devojčica mi je nedavno naslikala sliku i poklonila mi je - rekla je utučena Lin.

Komšije kažu da su deca bila od pomoći, da su se lepo ponašala i da se cela porodica skoro svakodnevno mogla videti kako šeta oko jezera.

- Bili su tako ljubazni, neshvatljivo je šta se dogodilo - rekao je drugi komšija Kameron.

U nedelju se još uvek čuo zvuk muzike iz dečijeg klavira u garaži.

- Tamo je juče bilo veoma tiho do 16. Mislim da su se upravo odnekud vratili kući i deca su trčala gore-dole. Jedan od dečaka je svirao klavir u garaži - dodala je Lin.

Muzika je bila tiha preko noći, neposredno pre nego što su počeli da stižu pozivi hitnoj pomoći.

"Ubijeni su članovi porodice, verujem da ih je ukupno pet, ne uključujući onoga ko nas je pozvao i krije se u kupatilu", rekao je jedan dispečer tokom poziva.

Kancelarija šerifa okruga King obavestila je javnost da je preživela tinejdžerka upucana dva puta, ali je uspela da izađe iz kuće bi dobila pomoć.

- Saznali smo da postoji komšija sa medicinskim iskustvom, koji je pomagao žrtvi i preživela je - rekao je Majk Melis, portparol kancelarije.

(Kurir.rs/FOX 13)

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Ključna pitanja u slučaju masakra u beogradskoj osnovnoj školi  Kurir televizija