NAPADNUTA ŽENA NA NASTUPU VESNE ZMIJANAC: Prišla bini i dobila pesnicu u glavu: Kada me je on udario, prišlo je još nekoliko njih u crnim majicama...

Kako napadnuta žena tvrdi ona je samo htela da snimi pevačicu dok je izvodila jednu od svojih pesama

Nemanja Dedović

Podgoričanka V.Đ. prijavila je policiji da je 20.oktobra fizički napadnuta od strane NN osobe u jednom lokalu, kada je htela da snimi pevačicu Vesnu Zmijanac koja je tada nastupala.

Kako je V.Đ. izjavila u krivičnoj prijavi, to se desilo dok se nalazila u jednom ugostiteljskom objektu u Podgorici, 20. oktobra oko 01, 30, sa prijateljem B.D.

Petar Ačević 

“I tom prilikom sam se nalazila na jednoj stepenici, tj. neposredno od pevačice Vesne Zmijanac. tada mi prilazi jedno NN muško lice, krupnije građe, a na sebi je imalo zeleno-sivu majicu i saopštilo mi da ne mogu tu da stojim, gde sam se ja njemu izvinila i zamolila ga da snimim izvođenje jedne pesme od navedene pevačice”, deo je iz krivične prijave u koju je portal "Dan" imao uvid.

V. Đ. je dalje pred policijom navela da joj je to NN lice tada dva puta ponovilo reči “ne možete tu da stojite”.

“A zatim me isti povlači za moju desnu ruku i zadaje mi jedan udarac stisnutom šakom u predelu glave tj. usta. Nakon što me NN lice fizički napalo, prišla su mi 5-6 lica koja u crnim majicama koji u navedenom lokalu rade kao obezbeđenje i udaljili me iz lokala”, deo je pomenute krivične prijave.

Ona je nakon podnešene prijave pošla u Hitnu medicinsku pomoć na ukazivanje lekarske pomoći i konstatovanja povreda, a nakon toga je lekarski izveštaj dostavila postupajućem inspektoru.

Kurir.rs/ Blic/ Dan

This browser does not support the video element.

Vesna Zmijanac o vezi sa Ninom Resicem  Kurir