POZNATI DOKTOR PAO SA OSAM METARA, KRENUO PO CIGARE: Policija ispitala ima li elemenata krivičnog dela

Ante Ćorušić pao je sa osam metara visine

Printscreen/Youtube

Upravnik Kliničko-bolničkog centra u Zagrebu Ante Ćorušić poginuo je juče nakon što je pao sa požarnih stepenica upravne zgrade, a sada su isplivali novi detalji stravične nesreće.

Prema nezvaničnim informacijama, Ćorušić je krenuo da kupi cigarete, a sada se oglasila i Zagrebačka policija i otkrila da je pao sa visine od oko osam metara, te da nema tragova krivičnog dela.

"U ponedjeljak, 21. oktobra u 10.45 na Maksimiru u Ulici Mije Kišpatića u krugu zdravstvene ustanove pronađeno je telo 66-godišnjaka. Na mestu događaja obavljen je uviđaj kojim je rukovodila zamenica Županijskog državnog tužilaštva u Zagrebu uz stručnu pomoć policijskih službenika Službe za uviđaje i kriminalističku tehniku Policijske uprave zagrebačke. Na telu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posledica krivičnog dela. Na mestu događaja muškarac je preminuo usled povreda zadobijenih prilikom pada sa visine od oko osam metara. Telo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku", navodi se u saopštenju.

Ćorušić će biti sahranjen u četvrtak u Zagrebu.

(Kurir.rs/24sata.hr)