ZVEZDA STIGLA DO PRVOG BODA U LIGI ŠAMPIONA: Klima iznenadila Sremčevića, Milijaš ponosan na momka od 15 godina

Veliki uspeh crveno-belih na gostovanju Monaku

Www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je u trećem kolu Omladinske Lige šampiona izborila važan bod na meču sa ekipom Monaka u Monte Karlu (1:1), a strelac jedinog pogotka za crveno-bele Uroš Sremčević bio je zadovoljan posle utakmice.

- Teška i zahtevna utakmica, ali smo i uprkos tome sve dogovore iz svlačionice uspeli da prenesemo na teren. Ovaj bod u gostima je zaista "šlag na tortu", koji je došao kao nagrada za dobro odigranu utakmicu, i sav rad i napore koje smo uložili. Bilo je teško igrati u ovim uslovima, pogotovo u prvom poluvremenu, usled znatno drugačije klime u odnosu na ono na šta smo inače navikli. Dali smo sve od sebe, poslednju kap znoja i veoma sam ponosan na momke zbog toga. Posebno mi znači pogodak, prekinuo sam duži niz bez golova i nadam se da je on samo jedan od mnogih koji slede - zaključio je mladi napadač Crvene zvezde.

Www.crvenazvezdafk.com 

Trener Zvezdinih omladinaca Nenad Milijaš bio je ponosan na svoje fudbalere.

- Čestitam svim igračima na odigranoj utakmici, dali su sve od sebe, te sad idemo zadovoljni kući. Imali smo nekoliko prilika na kraju gde smo mogli da damo gol, ali smo isto tako mogli i da primimo. Bolji smo iz utakmice u utakmicu, uzimajući u obzir da smo dosta mlađi od drugih ekipa u Ligi šampiona, sve u svemu, mislim da smo odigrali jednu vrhunsku utakmicu. Ovo je velika škola, koja zaista mnogo znači našim igračima za dalji rast i razvoj njihovih karijera. Lepo je igrati u ovakvim uslovima, protiv jakog protivnika, nemate priliku svaki dan za tako nešto, ali svaka čast igračima na pruženoj igri - počeo je Nenad Milijaš.

Www.crvenazvezdafk.com 

Petnaestogodišnji Savo Radanović je danas branio za crveno-bele, te je pružio fenomenalnu partiju.

- Savo Radanović je dobio priliku, usled poziva našeg golmana iz prethodnih utakmica (Vuk Draškić) na meč seniora, što je ogroman uspeh za Crvenu zvezdu kao klub. Savo je iskoristio priliku, te je ovu utakmicu branio zaista perfektno. Nije lako u tim godinama igrati na ovom nivou, ali na njemu je da na tome uči, i Savo je danas pružio ono što smo od njega i očekivali. Pomagao je puno defanzivnoj liniji, a i oni su njemu, te smo na ovom meču zaista bili pravi tim. Uvek će se istaći neki pojedinac, ali mi smo pre svega danas bili kvalitetna grupa - podvukao je Milijaš.

This browser does not support the video element.

Delije pevale o večitom derbiju  Kurir televizija