"VIDEO SAM DA MI PIŠE KAZNU, REKO SUNCE SAMO DA POPIJEM KAFU..." Jodžir progovorio nakon problema u Beogradu: Žena je plakala, čula je

Nakon što je dobio nagradu Jodžir je za domaće medije progovorio o incidentu ali i odnosu sa suprugom.

Printskrin/Instagram

  Jovan Radulović danas je dobio nagradu za "Komedi influenser", a ovo priznanje posvetio je svojoj supruzi Ireni Radulović. Iako je svakodnevno aktivan na društvenim mrežama, Jodžir priznaje da ne voli medijski da se eksponira.

- Ne volim javne događaje, ne volim intervje, godinu i po nigde nisam gostovao. Gledam da je to što ređe. Šta smo mi sad influenseri, što smo mi toliko bitni da bi nas neko zvao u emisiju? I izgleda da jesmo, ne da izgleda nego jesmo jer i te kako imamo ogroman uticaj na društvenim mrežama. Ja i dalje nisam svestan da sam neka javna ličnost", kaže on u razgovoru i dodaje:

Na pitanje da li se isplati biti infulenser, Jodžir je rekao sledeće.

- Sve je krenula šala, zabava, a onda je došao i taj novac. Novac je ključan za sve. Nije sve u novcu, tu su i nova prijateljstva, novac dođe i prođe. Ja sam novac imao, živeli smo dobro uvek, ali kad počne da se zarađuje od reklama, naravno da znači. Ja sam napravio kroz popularnost biznis", rekao nam je on.

Printskrin/Instagram 

Supruzi Ireni duguje za sve ono što je danas.

-Ireni posvećujem život celo. Ona je za mene broj jedan i neko koga voli najviše na svetu. Nju volim više od bilo koga, pa čak i više od dece. Da nije Irene ne bi bilo ni mene, ni mog imena, ni klipova, ne bih ja bio ja da ona ne postoji. Presrećna je, plakala je, čula je šta sam rekao. Ona živi u Podgorici sa decom", istakao je Radulović, te se osvrnuo na komentare da je njegova supruga u drugom stanju:

- Irena je strašno mršava žena, ona je nekako stala tako nezgodno na tom klipu. Ispao joj stomačić.

Jodžir se nedavno našao u žiži interesovanja zbog priča da ulazi u "Elitu", a sada je naglasio da nema tog novca za koji bi pristao da bude deo rijalitija.

- Milion evra da dobijem ne bih ušao, nije moj nivo, pravim novac napolje i popularnost. Ne bih mogao tamo da opstanem 24 minuta. Sa puno njih odande sam dobar, i podržavam ih. Ja nemam želudac za to", zaključio je.

On se dotakao i incidenta.

- Taj klip sam prvo izbacio ja. Došao je komunalni policajac. Ne, nije došao on nego sam ja došao do njega jer sam video da mi piše kaznu. Reko: "Sunce, vidi, izvini, samo pet minuta da popijem kafu i idem". I on mi kaže nije problem ako je pet minuta. On je došao, rekao novinari su tu, rekli: "Napiši Jodžiru kaznu, ne nama". Ja sam rekao okej, napiši ti meni kaznu kao i svakome. I to je tako bilo. U jednom momentu pojavljuje se intrventa policija, koja me poznaje i staju da me pozdrave. Sa vođom interventne sam dobar. Reko sada će svi objaviti da sam se pobio sa komunalnim policajcem pa je intervenisala intervnenta. Kaznu sam platio kaznu. I to je to.

Kurir.rs/ Blic

This browser does not support the video element.

Recepcionar hotela predvideo smrt popularnog pevača!  Kurir televizija