TRENER MILANA KRITIKOVAO PAVLOVIĆA PRED MEČ U LIGI ŠAMPIONA: "Još uvek nije odigrao utakmicu bez greške, mnogo toga još mora da unapredi"

Jonathan Moscrop / imago sportfotodienst / Profimedia

Fudbaleri Milana u okviru trećeg kola Lige šampiona igraju protiv Klub Briža, a taj meč je na programu danas od 18 sati i 45 minuta.

Pred današnji meč na konferenciji za medije, trener italijanskog kluba Paulo Fonseka govorio je o srpskom fudbaleru Strahinji Pavloviću.

"Ovo je neka nova realnost za njega, jer ovde igramo potpuno drugačije u odnosu na ono na šta je navikao u svom bivšem klubu. Mislim da je na prvim mečevima radio neke dobre stvari, ali je pokazao i da mora da se popravi u defanzivi. Radili smo na tome, mislim da je napredovao, jer protiv Udinezea je bio bolje izbalansiran", rekao je Fonseka.

Tvrdi trener Milana da Pavlović još uvek nije odigrao utakmicu bez greške.

"Pavlović je fizički igrač, on voli da učestvuje u igri. Nama je neophodno da bude bolje izbalansiran, a čini mi se da je u tom smislu u subotu odigrao bolje nego na drugim utakmicama. Međutim, mora još da raste. Još uvek nije odigrao utakmicu bez greške, iako je generalno odigrao dobro. Mnogo toga još mora da unapredi", rekao je Fonseka.