"ROMI SU MI NUDILI 200.000 EVRA DA SE UDAM ZA JEDNOG OD NJIH" Zorana Mićanović otkrila šok detalje sa svadbe gde je pevala: Roditelji kupuju žene deci...

Zorana Mićanović redovno nastupa na romskim veseljima, a ponudu koju je dobila zauvek će joj ostati u sećanju.

Printskrin/Instagram

Zorana Mićanović mlada je uspešna i lepa devojka, pa ponude za veze i brak dobija često. Međutim, pevačica nikada nije očekivala da će joj neko ponuditi 200.000 evra da bi se udala, a to joj se desilo nedavno kada je pevala na romskom veselju

Kako je i sama govorila u potkastu "Vostacst" ova situacija ju je šokirala i pamti je kao jedno od najzanimljivijih iskustva.

Printskrin/Instagram 

- Oni imaju svoje običaje gde oni kupuju mlade. Roditelji kupuju deci žene. I meni je tako došlo nekoliko klinaca i kao da li bi ti htela da se udaš moj tata bi ti dao 200.000 evra. Ja sam bila šokirana, kao mogu i da se udam i da lepo zaradim. Ali, malo je 200.000 evra da bi mene neko trpeo. Vratili bi me treći dan kući. Ja sam luda, hiperaktivna, ne može to sa mnom da se izdrži - ispričala je pevačica.

Podsetimo, mlada pevačica Zorana Mićanovićnedavno je otpevala pesmuViki Miljković "Večera", a njeno izvođenje ove numere postalo je viralno na društvenim mrežama.

Zorana je otkrila da li su se ona i Viki, koja je snimila ovu pesmu, čule ikada tim povodom.

- Nije zaista. Mene Viki nije ni kritikovala, ni pohvalila, jer nismo imale kontakt. Nadam se da ćemo se negde sresti pa da će me pohvaliti. Očekivala sam pohvalu, ali nisam dobila. Nadam se da ću nekada dobiti - rekla je pevačica.

This browser does not support the video element.

Zorana Mićanović priznala: Istina je da sam u vezi sa MC Stojanom  Kurir