Prvo oglašavanje dece Paf Dedija: Nakon novih brutalnih optužbi na račun repera, poslali su jasnu poruku svom ocu

Kako tvrde tužioci, više od 100 žrtava slavnog repera prijavilo se da učestvuje u njegovom gonjenju pred pravdom.

Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Dok se muzički mogul Paf Dedi suočava na novim optužbama tokom boravka u zatvoru, oglasila se njegova porodica i dala zajedničku izjavu. 

Naime, poznato je da su već dva puta Paf Dediju odbijene milionske kaucije, te je sve sigurnije da će i naredne mesece provesti u zatvoru. Za to vreme sve više detalja o njegovim bludničenjima pojavljuju se u medijima. Kako tvrde tužioci, više od 100 žrtava slavnog repera prijavilo se da učestvuje u njegovom gonjenju pred pravdom.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Sada su na društvenim mrežama reperova deca napisala poruku u kojoj mu šalju podršku. Šestoro od sedmoro dece Šona 'Paf Dedija' Kombsa dalo je zajedničku izjavu u kojoj ga podržava u utorak ujutro uoči njegovog federalnog suđenja za trgovinu ljudima koje je zakazano za  5. maj naredne godine.

„Protekli mesec je uništio našu porodicu. Mnogi su sudili i njemu i nama na osnovu optužbi, teorija zavere i lažnih narativa koji su na društvenim mrežama doveli do apsurda. Stojimo ujedinjeni, podržavamo te na svakom koraku. Držimo se istine, znajući da će ona pobediti i ništa neće slomiti snagu naše porodice. NEDOSTAJEŠ NAM I VOLIM TE TATA.", napisali su na instagramu.

Porodična izjava je usledila dva dana nakon što su advokatska kancelarija Bazbi,  podnele još sedam tužbi (četiri muškarca i tri žene) američkom Okružnom sudu na Menhetnu protiv trostrukog dobitnika Gremija zbog optužbi za teški seksualni napad, seksualni napad, zlostavljanje i seksualna eksploatacija između 2000-2022.

Glavni advokat Toni Bazbi prikupio je dovoljno dokaza da podnese tužbe za 120 žrtava (starih devet i 13 godina) zahvaljujući telefonskoj liniji koju je postavio za žrtve i svedoke i koja je prikupila 12 hiljada poziva za 24 sata.

Didijev advokat Mark Agnifilo odbacio je najnovije tužbe kao 'jasni pokušaji da se pridobije publicitet' i oni 'imaju puno poverenje u činjenice, svoju pravnu odbranu i integritet sudskog procesa.'

MPNC / Backgrid USA / Profimedia 

Producent koji je nominovan za Emi,koji je uhapšen 16. septembra na Menhetnu nakon optužnice velike porote  tvrdi da „nikada nije seksualno napao nikoga – odraslog ili maloletnog, muškarca ili ženu“, dodali su.

Didi se izjasnio da nije kriv po optužbama da je godinama prisiljavao i zlostavljao žene, uz pomoć saradnika i zaposlenih, i ućutkivao žrtve ucenama i nasiljem, uključujući otmice, paljevine i fizička premlaćivanja.

(Kurir.rs/M.J)

This browser does not support the video element.

Recepcionar hotela predvideo smrt popularnog pevača!  Kurir televizija