"MAMA MI JE PREMINULA OD KARCINOMA, A ONDA I SUPRUG" Lina o najvećim životnim gubicima, ovako se borila kao samohrana majka: Bilo je teško, najteže...

Lina Božović Marković u novoj emisiji Kurira "1na1" prvi put ikada govorila je o svom životu i karijeri

Kurir

Lina Božović Marković gostovala je u prvom izdanju nove emisije Kurira "1na1" autora i voditelja Jovane Matić Đokić i prvi put javno govorila o svom životu, karijeri i tragedijama koje su joj obeležile život.

Kurir 

Lina je ponosna vlasnica hita "Bumbar" koji je vremenom postao i njena lična karta i obeležio muzičku istoriju. Zbog porodične tragedije je napustila estradnu scenu, a kroz život je upoznala muškarca koji joj je pomogao da prebrodi najteže momente a bez koga je ostala zbog opake bolesti.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Za mene je on bio Apolon, najlepši mogući muškarac i kasnije otac moje dece. Došao je iz vojske u tom momentu i pokušavao je da se uklopi sa svojim društvom, nije me odmah primeto, ali sam ga ja posmatrala i napravila situaciju da me dobro primeti i zapamti. Mnogo mi je pomogao da prebrodim tragediju. Super je sve bilo i funkcionisalo, ja sam zatrudnela, pa smo veridbu i svadbu spakovali u deset dana. Gradili smo se zajedno i stvarali, uz malu pomoć njegovog tate. Kasnije je došla Ema, moje isceljenje i najveća sreća - govorila je Lina i otkrila kada je rešila da se rastane od supruga.

Kurir 

- Shvatila sam da se mimoilazimo. Idemo istom ulicom ali suprotnim smerovima. Jako mladi smo počeli vezu, kasnije brak, prosto došao je period kada želite da se razvijate bez sputavanja. Trebalo mi je vremena i slobode, a on je to teško prihvatio. Čvrsto sam držala svoj stav... - rekla je Lina i za Kurir i ispričala kako je ostala bez oca svoje dece:

Kurir 

Lina je u emisiji "1na1" govorila o gubitku voljene osobe i borbi da sama decu izvede na pravi put.

- On je kasnije bio bolestan, bile su upućene u sve jer mi je majka preminula od karcinoma. Moje ćerke su znale kako to izgleda i koliko sam joj tada bila posvećena. Miljan i ja smo se dogovorili da ih izopštimo iz teških trenutaka. Nakon primanja terapije, period hospitalizacije trudili smo se da ne budu tu. Porodica njegova je negodovala, prevrtala očima, ali mi nikome nismo pričali za naš dogovor. Uvek ima tih savetodavaca, ljudi koji pametuju... Nismo hteli da se dodatno opterećujemo pričama i nismo dozvoljavali da ga gledaju u nekim strašnim momentima. Kada je preminuo, bilo je teško, najteže. Moja Ema je isto kao i ja imala 16 godina i jedan mesec kada je ostala bez oca... Pustila sam ih da oslobode svoje emocije... Da meni sve kažu, viču, plaču... Njegova porodica mi je dosta otežavala, ali ja nisam želela to da prebacujem na ćerke. Uvek sam im govorila da dođu kod mene, dođu kući i kažu sve što misle i osećaju... Odakle snaga za sve? Znala sam da ja to mogu i moram. Nisam imala izbora, bila sam bila i otac i majka. Gubitak mog oca i to iskustvo mi je bilo reper u odnosu sa mojom decom, ništa nije slučajno u životu - govorila je Lina.

Kompletnu emisiju pogledajte u jutjub kanalu Kurira.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

STARS EP 405  Kurir TV