IZ TRPEZARIJE POGLED NA CEO GRAD OD KOG ZASTAJE DAH, MERMER I MEDIJAPAN! Ana i Predrag Rajković se preselili u Saudijsku Arabiju: Novi dom je nestvaran (FOTO)

Manekenka je na svom Instagram profilu svojim pratiocima pokazala svoj novi dom.

Printscreen

Ana Rajković nakon što je njen suprug Predrag Rajković prešao da igra za tim Al Itihad iz Saudijske Arabije, spakovala je kofere sa svojom decom i odselila se iz Srbije, kako bi svoju porodicu držala na okupu.

Printscreen 

Manekenka je čim je stigla u svoj novi dom objavila fotografije, a kako se može videti golman i njegova porodica uživaće u pravom luksuzu.

 - Dome, slatki dome - napisala je Ana.

Njen suprug potrudio se da njihov dolazak bude spektakularan pa je Anu sačekalo cveće, ali i baloni po stanu.

Ono što se može videti na slikama je da će porodica Rajković živeti u pravom luksuzu. Ogromni prozori sa kojih puca pogled na grad, mermer i medijapan čine njihov novi prostor za život.

Printscreen 

Inače, Ana Rajković i Predrag Rajković nedavno su dobili ćerku Noru, koja ima dva starija brata, Relju i Tadiju.

Printscreen 

Nora je žensko ime koje se u severnim krajevima Evrope koristi i kao nadimak ili kratki oblik od Eleonore tj. Eleonora, ali može da bude i oblik irskog imena Honora (od latinske reči honor "čast").

Podsetimo, Ana i Predrag imaju dvojicu sinova Relju i Tadiju, a ona je nedavno istakala da im je oduvek bila velika želja da dobiju ćerku.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

ANA RAJKOVIĆ O SLICI O KOJOJ BRUJI CELA EVROPA: Evo kako je nastala fotografija malog Relje i Mesija  Kurir televizija