NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU DEČAKA (9) KOGA JE UDARIO BAHATI VOZAČ U NOVOM BEOGRADU: Novinarka Kurir televizije ispred Tiršove otkriva detalje

Zorana Jeftić/Kurir televizija/Društvene mreže

U tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak uveče na Novom Beogradu, dečak (12) koji je vozio bicikl teško je povređen kada ga je na pešačkom ostrvu udario vozač automobila marke "audi". Prema rečima svedoka, vozač automobila vozio je brzinom od 100 km/h, a pre nego što je udario dečaka, najpre je udario drugo vozilo. Nakon nesreće, vozač i njegov suvozač su napustili vozilo i pokušali da pobegnu, ali ih je policija ubrzo uhapsila. Vozaču je izmereno 1,33 promila alkohola u krvi, zbog čega se suočava s ozbiljnim optužbama.

Kurir, Društvene Mreže 

Dečak je odmah prevezen u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj gde se i dalje nalazi u teškom stanju, priključen na aparate. Prema izveštajima, zadobio je teške povrede, uključujući polomljenu vilicu i povrede jetre, što dodatno komplikuje njegovu borbu za život. Njegovo stanje je izuzetno ozbiljno, a lekari ulažu sve napore da stabilizuju pacijenta.

Naša reporterka Ksenija Stojiljković uključila se u jutarnji program i direktno izveštavala ispred Tiršove, naglašavajući tragičan karakter ovog slučaja.

- Dečak se i dalje nalazi u bolnici u Tiršovoj, priključen na aparate i u teškom je stanju. Vozač audija koji ga je udario biće danas saslušan, kao i njegov suvozač. Sve se dogodilo u ponedeljak oko pola devet uveče kada je vozač audija, vozeći brzinom od 100 km/h, prvo udario vozilo ispred sebe, a zatim naleteo na dečaka koji je čekao da pređe ulicu na pešačkom ostrvu. Dečak je tada zadobio teške povrede, a vozač i njegov suvozač napustili su vozilo i pokušali da pobegnu. Međutim, ubrzo su uhapšeni, a kod vozača je utvrđeno prisustvo 1.33 promila alkohola u krvi. On se sada nalazi u pritvoru i danas će biti izveden pred sudiju. Što se tiče stanja dečaka, zadobio je teške povrede, uključujući oštećenje jetre i polomljenu vilicu. Prvo je u veoma teškom stanju prevezen u Urgentni centar, a juče je prebačen u Tiršovu. Prema izjavama svedoka, dečak je jaukao od bolova nakon udara, ali vozač i suvozač nisu prišli da mu pomognu - izjavila je Stojiljković.

This browser does not support the video element.

Najnovije informacije o stanju dečaka (9) koga je udario bahati vozač u Novom Beogradu  Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

Ovo je crna tačka Beograda! Nadležni apeluju na vozače: Deca su u najvećem riziku! Evo koliko se tragedija dogodilo  kurir televizija