EVO GDE JE BIO SERGEJ TRIFUNOVIĆ PRE NEGO ŠTO JE PRIJAVIO SUPRUGU: Uhvaćen u provodu, a s njim nije bila Isidora, glumac bio u posebnom društvu (FOTO)

Prema rečima našeg izvora, policija je sinoć nešto posle 22 sata po prijavi Trifunovića došla u stan na Voždovcu u kom on živi sa suprugom

Milica Stanojević

Sergej Trifunović je nakon sage koju je nedavno doživeo u Hrvatskoj, kada je priveden, a potom i deportovan, doživeo novu dramu.

Glumac je, kako saznaje Kurir, prijavio sinoć za nasilje svoju suprugu Isidoru Mijanović.

Samo nekoliko sati pre nego što je suprugu prijavio za nasilje, glumac se provodio na promociji albuma reperke Sajsi MC. S njim je bio njegov pas vučjak, ali ne i njegova supruga.

Milica Stojanović 

Glumac sa psom inače ide u emisije na gostovanja, na putovanja, a očigledno i na muzičke promocije.

Milica Stojanović 

Podsetimo, prema rečima našeg izvora, policija je sinoć nešto posle 22 sata po prijavi Trifunovića došla u stan na Voždovcu u kom on živi sa suprugom.

Milica Stojanović 

Sergej je navodno ispričao da se posvađao sa suprugom i da je rekao da će napustiti stan. Ona je tada zapretila da ce polomiti sve po kući - kaže naš izvor i dodaje da je o svemu obavešteni Drugo osnovno javno tužilaštvo.

Instagram/printscreen 

S Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi praktično ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona i strancima - dodao je izvor.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

Sergej Trifunović venčanje  Instagram/whistler_dick