DRVO OD IGRAČA PLATITE MESEČNO 50.000 EVRA! Rade Bogdanović brutalno o Partizanu: Neka im navijači i narod sude, Rasime izbaci podatke!

Kao i uvek, potpuno iskreno i bez suzdržavanja, Rade Bogdanović je pričao o aktuelnoj situaciji u Partizanu.

Printscreen

Došlo je do promena u Humskoj, crno-beli su dobil privremeni organ na čelu sa Rasimom Ljajićem koji će pokušati da okrene očajno stanje u klubu.

Rade Bogdanović je imao zanimljiv predlog za Ljajića.

"Neka Rasim izbaci, za početak, ako smem da sugerišem, koliko su menadžeri para uzeli u poslednjih osam godina i bivši igrači para smotali. Ne može mene niko ubediti da drvo od igrača platite mesečno 40-50.000 evra mesečno ili platite toliko velika obeštećenja. Izbacite te stavke u javnost, pa će i navijači i narod da sudi", rekao je Bogdanović gostujući na televiziji "Una".

Starsport 

Predrag Mijatović koji bi trebalo da, uz Danka Lazovića, ima važnu ulogu u pokušaju stabilizacije Partizana, poručio je da se neće zbog potreba posla preseliti u Beograd, a Bogdanović je istakao dozu skeptičnosti zbog toga.

"Koliko može Mijatović da im donese ako živi u Madridu?Da li može klub da vaskrsne putem mejla i telefonskih poziva? To mi se malo ne uklapa. Ali dobro, ja mislim da je to jedan ozbiljan trik. Nije gospodin Rasim Ljajić džaba političar, tražio je veliko ime, želeo je da smiri navijače i javnost, ali kažem, nagledao sam se legendi u ovoj državi koliko hoćete. Oni su Privremeni organ koji će do aprila ili maja da osposobi rad klupskih organa. Ovde se menja iz dana u dan, a ne u šest meseci ko će tu da ostane", poručio je Rade Bogdanović.

Kurir sport

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Rasim Ljajić na promociji albuma za koji je pisao pesme  Kurir