KURIR TELEVIZIJA ISPRED POLICIJSKE STANICE "VOŽDOVAC" GDE SE NALAZI SUPRUGA SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Viđen i glumac, evo kada će se oglasiti

Kurir Televizija, Nenad Kostić, Instagram/whistler_dick, Milica Stojanović

Prema saznanjima Kurira, sinoć je došlo do incidenta između poznatog glumca Sergeja Trifunovića i njegove supruge Isidore Mijanović, voditeljke rodom iz Hrvatske. Trifunović je prijavio suprugu za nasilje nakon svađe koja je eskalirala u njihovom stanu, tokom koje je Isidora navodno pretila da će uništiti imovinu. Nakon prijave, policija je intervenisala i izvršila uviđaj.

Kako Kurir ekskluzivno izveštava, tokom razgovora sa policijom, utvrđeno je da Isidora Mijanović boravi u Srbiji bez validne boravišne dozvole, što ju je dovelo do daljeg pritvora, ali bez elemenata nasilja u ovom slučaju. Trenutno je zadržana u policijskoj stanici na Voždovcu, gde je dala izjavu o celokupnom događaju.

Naša novinarka Ksenija Stojiljković, koja se uključila u jutarnji program ispred policijske stanice "Voždovac" izveštava da se supruga Sergeja Trifunovića, Isidora, trenutno nalazi u policdjskoj stanici i daje izjavu.

- Videli smo i Sergeja Trifunovića koji nije želeo da daje izjavu za naše kamere. Međutim, rečeno nam je da će sutra oboje dati izjavu za medije - rekla je Stojiljković.

This browser does not support the video element.

Kurir televizija ispred policjske stanice Voždovac gde se nalazi supruga Sergeja Trifunovića  Kurir televizija

Podsetimo, razlog svađe, kako nezvanično saznajemo od bliskog izvora, taj je što ona više ne može da trpi njegovo ponašanje i probleme koje joj stvara od kad su se venčali. Do najnovije svađe je navodno došlo zbog toga što je ona poludela jer se njegovo ime provlači po novinama zbog haosa sa Borom Čorbom i organizovanjem koncerta njemu u čast.

Haos je inače nastao kad se on vratio sa promocije Sajsi MC a koja je održana na istom mestu gde ce on praviti koncert Bori u čast, a pre toga joj nije rekao gde ide, niti joj se javljao na telefon. On joj je navodno onda rekao da želi razvod, pa je tad nastao haos.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

UPRKOS JUČERAŠNJIM BATINAMA: Sergej Trifunović opet došao na protest (KURIR TV)  Kurir TV