Izvadio prsten i kleknuo, pa jedva izvukli žive glave: Prosidba se pretvorila u haos, nastala neviđena drama (VIDEO)

Na mrežama se pojavio snimak koji bi trebalo da prikazuje jednu običnu prosidbu, međutim, stvari ponekad znaju da se zakomplikuju.

Printscreen/Youtube

Kolton Braunli rešio je da zaprosi svoju dugogodišnju devojku Džuli Palmer i isplanirao romantičnu scenu na jezeru Komo u Viskonsinu, ali su stvari krenule naopako. 

Na početku, vidimo kako prilazi gliseru u kojem se nalazi njegova izabranica. Pre toga je okupio prijatelje na obali koji su nosili majice s natpisom “Da li hoćeš da se udaš za mene?”.

Devojka je bila oduševljena, a posebno kada joj je Kolton pokazao prsten. Verovatno preplavljena emocijama, Džuli je slučajno dodala gas, pošto se nagnula da poljubi svog mladića.

On je odleteo u vodu, a gliser je udario u obalu! Njihova prijateljica se zanela i umalo upala u jezero, a zatim su svi potrčali da pomognu uplašenoj Džuli.

Na sreću, Kolton je uspeo da sačuva prsten, iako je završio skroz mokar.

“Imamo sjajnu vezu, a stvari ne idu uvek po planu. Sada imamo uspomenu za ceo život”, kazao je tada. Njihova urnebesna uspomena je snimljena iz više uglova.

(Kurir.rs/I.M.)

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

00:49
SVE ZANIMLJIVOSTI, ALI I NAČIN PRIPREME HRANE SA JAMAJKE! Obožavaćete ovu kombinaciju ukusa, JELO ZARADILO SVE DESETKE Izvor: Kurir televizija