"NAS SRBE MORA NEKO DA RASTURI DA BISMO SE SABRALI" Bivši trener Zvezde poslao brutalnu poruku! Razlog je - blamaža u Ligi šampiona!

Starsport

Bivši trener Crvene zvezde, poznati fudbalski stručnjak Aleksandar Janković, potpuno otvoreno, bez uvijanja, analizirao je debakl crveno-belih u Monaku.

Zvezda je doživela pravu katastrofu u trećem kolu Lige šampiona, pošto je na stadionu "Luj Drugi" ubedljivo poražena od Monaka rezultatom 5:1.

"Težak poraz koji je mogao da bude ubedljiviji. Slabosti koje se pokazuju nemaju veze sa rezultatom. Samo je pitanje da li vi hoćete da izvučete pouke ili nećete", rekao je Janković za RTS.

Starsport© 

Nakon tri poraza na startu takmičenja, na Marakanu 6. novembra stiže moćna Barselona.

"Razlika između Zvezde i Barselone je razlika otprilike kao između Srbije i Španije nedavno u Ligi nacija uoči meča na stadionu Crvene zvezde. Ako rezultat tada ne dođe niko neće da se naljuti, ali voljni momenat i bespoštedna borba moraju da budu kao kod reprezentacije Srbije protiv Španije na Marakani. Vama unutar kluba ostaje analiza kao putokaz ko to može da isprati - ko je od stranac spreman da se da, ko kalkuliše, ko igra za ličnu statistiku, ko je spreman da se podredi klubu, a ko je možda pretplaćen", smatra Janković.

Na kraju je istakao da Zvezda iz svega ovoga mora da izvuče pouke.

"Mi Srbi smo retko u stanju da ispravljamo pouke, nama je potrebno da nas neko rasturi da bismo se sabrali i seli i rekli: "Hajde da izvučemo prave zaključke i napravimo nešto što može da traje"", zaključio je bivši trener crveno-belih.

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

00:58
monako crvena zvezda Izvor: Arenasport 1/printscreen