OPTUŽENA SNAJA KOJA JE UBILA SVEKRVU KOD SJENICE JER JU JE KRIVILA ZA RAZVOD! Izbola je nožem nakon žustre svađe, pa krvava pobegla! (Foto)

Tužilaštvo je predložilo produženje pritvora osumnjičenoj Aldini zbog težine krivičnog dela i mogućnosti bekstva.

RINA, Sandžak Danas

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru podiglo je optužnicu protivAldine L.A. (39), osumnjičene za brutalno ubistvo svekrve B. L. (66), koje se dogodilo u selu u blizini Sjenice krajem maja ove godine kada joj je presudila nožem i to sa više udaraca.

- Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Novom Pazaru na odluku o potvrđivanju, okrivljenoj Aldini L. A. se stavlja na teret krivično delo teško ubistvo - piše u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru.

Sandžak Danas  Ubijena žena

Podsećanja radi, cela drama odigrala se 28. maja kada je osumnjičena Aldina, prema navodima optužnice, u njihovom porodičnom domu nožem zadala smrtonosne povrede svojoj svekrvi. Aldina je nakon napada pobegla sa lica mesta, onako krvava krila se u okolini, pešačila je, misleći da će uspeti da se izvuče nakon ubistva. međutim, policija je ubrzo pronašla i uhapsila je u Užicu već narednog dana. 

- Tužilaštvo je predložilo produženje pritvora osumnjičenoj zbog težine krivičnog dela i mogućnosti bekstva - naveli su dalje. Inače, optužnica za ovo krivično delo predviđa kaznu od najmanje 10 godina zatvora, a maksimalno doživotnu kaznu.

Kako smo ranije pisali, ovaj nezapamćeni zločin potresao je tada sve meštane sela kod Sjenice.

- Porodica već neko vreme ima problema, ali ovo je nezapamćeno u našem mestu. Naime, sin ubijene i njena snaja su u procesu razvoda. Međutim, sumnja se da je sada svađa snaje i svekrve eskalirala verovatno zbog toga, Aldina je krivila svekrvu za razvog. Nakon žučne svađe snaja je dograbila kuhinjski nož i navodno, nekoliko puta izbola sverkvu u porodičnoj kući. Svi smo zaista zatečeni, ne znam šta bih rekao - rekao je ranije jedan od komšija.