"DOĐI MI KĆERI U SAN JER JA SAD ŽIVIM OD SNOVA" Otac ubijene studentkinje se ne miri sa sudbinom! Ivanu braća zatekla u stanu sa jezivim povredama, a ubice nema

"Dođi mi kćeri mila u sne, kad noć proguta dan, stavi tvoju ruku na ovaj umorni dlan", reči su neutešnog oca.

Printskrin/Facebook

Slobodan Krivokapić, otac monstruozno ubijene Ivane Krivokapić (26) koja je mrtva pronađena u svom stanu na Zvezdari u decembru 2022. godine, potresnim rečima oglasio se ponovo kao i svakog meseca, čuvajući sećanje na svoju ćerku, ali i neumorno tražeći odgovore na pitanja o zločinu.

- I ove noći pitam se gde si moj anđele? Spavaš li ili ne... Ja opet mislim na tebe i molim nebo da te pošalje u moje sne, jer samo tamo mogu videti te. Dođi mi kćeri mila u sne, kad noć proguta dan, stavi tvoju ruku na ovaj umorni dlan. Pogledaj ove tužne uplakane oči koje te sanjaju svake noći. Prva si mi misao kad ustanem, a zadnja kad ležem. Ja živim od snova, jer ti si tamo kćeri moja - napisao je Ivanin otac.

Drustvene Mreže  Jetmir Gočaj i Ivana Krivokapić

Podsećanja radi, za ovaj zločin osumnjičen je Jetmir Gočaj iz Plava u Crnoj Gori koji već dve godine izbegava pravdu.

- U pitanju je državljanin Crne Gore, inače osoba kojoj je Ivana verovala i koga je pustila u stan kao prijatelja, a prema postojećim informacijama njih dvoje su oboje voleli planinu i planinarenje i tako su se i upoznali - podseća izvor i dodaje da su na profilu osumnjičenog Gočaja, nakon saznanja o ubistvu, osvanule njihove zajedničke fotografije i reči tuge koje je delio danima i pisao koliko mu je teško zbog njene smrti.

Nesrećna devojka pronađena je u stanu na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Imala je modrice na vratu, povredu oka, usne, ruku, obdukcija je pokazala da je Ivanu ubica udavio golim rukama, a potom zaključao stan i poneo ključ sa sobom.

Kako je Kurir i ranije pisao, DNK Jetmira Gočaja pronađen je na mestu zločina, nakon čega je utvrđeno da se radi o zločinu iz strasti.