Katarina posetila destinaciju koja je sve popularnija među našim turistima: Hrana je veoma povoljna, te ručak i piće koštaju 10 evra! (VIDEO)

Travel blogerka Katarina Lazić posetila Oman, pa otkrila koliko je novca potrebno izdvojiti za ovo putovanje

Printscreen TikTok Katarina Lazić otkriva koliko je novca potrebno za putovanje u Oman

Mnogi ljubitelji putovanja rado odlaze na deleke destinacije i egzotična putovanja. Jedna od njih je i Katarina Lazić koja je nedavno posetila Oman koji se nalazi u jugozapadnoj Aziji.

Ona je otkrila koliko je novca potrebno izdvojiti za putovanje u Oman.

- Prethodnih deset dana provela sam u Omanu, jednoj sjajnoj destinaciji koja postaje sve interesantnija našim turistima, pa hajde da vas uvedem u tu priču. Povratne aviokarte do Muskata sa presedanjima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima možete pronaći već za 250 evra. Hoteli srednje kategorije u Muskatu i okolnim gradovima su uglavnom 15-20 evra po noći po osobi, dok su ulaznice za znamenitosti desetak evra - navela je Katarina.

Dodala je da je najbolja opcija za prevoz rentiranje vozila, koje po danu iznosi od 70 do 100 evra.

- Gorivo je, budite sigurni, oko 50 centi po litru. Hrana je uglavnom povoljna, oko 10 evra po obroku zajedno sa pićem. Suveniri su skuplji, ali su toliko autentični da je nemoguće suzdržati se. Što se interneta tiče, ja sam kao i na svakom putovanju koristila unapred instaliranu elektronsku SIM karticu - podelila je ona sa svojim pratiocima na Tiktoku.

This browser does not support the video element.

11:36
Korisne aplikacije za putovanje Izvor: Kineska medijska grupacija