SVI SKANDALI SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Hapšenje zbog droge, deportacija iz Hrvatske... Buran život glumca

Glumac Sergej Trifunović u septembru prošle godine je uhapšen u Splitu

Zorana Jevtić

Sergej Trifunović prijavio je suprugu Isidoru Mijanović za nasilje, a ovo je samo jedan od nizu burnih dešavanja u životu glumca.

Naime, iako je delovalo da je najviše skandala Sergej Trifunović pravio tokom svoje političke karijere, od kako je prestao da bude predsednik Pokreta slobodnih građana, diskutabilne situacije su se ređale.

Petar Aleksić, Instagram/isismo 

Glumac Sergej Trifunović u maju ove godine oženio se 23 godine mlađu izabranicu Isidoru Mijanović. Naime, par se tada venčao u crkvi u tajnosti. Tim povodom organizovan je svečani ručak za porodicu. Građansko venčanje par je obavio pre manje od sedam dana. Isidora je na svom Instagram profilu tada objavila fotografije.

Deportacija iz Hrvatske

Glumac Sergej Trifunović deportovan je iz Hrvatske u Srbiju pre mesec dana. Kako je pisao hrvatski portal "Slobodna Dalmacija", Trifunović je proteran iz RH na tri meseca, a do 22. septembra morao je da napusti zemlju. Ova sankcija se ne odnosi na EU, već samo na Hrvatsku.

Sergejeva žena se tada oglasila i otkrila da je glumac osuđen na godinu dana zatvora uslovno, kao i da mora da napusti Hrvatsku do 22. septembra.

Petar Aleksić 

- Sergej je kažnjen zbog mim fotografije, on nije autor te fotke, on je distributer. Fotografija je bila sporna. Ovaj slučaj nema veze sa onim od prošle godine u Splitu. Sergej je tada bio osuđen i tu kaznu je platio. S obzirom da nije bio na teritoriji Republike Hrvatske kada se desila ta mim slika, nama nije jasno da li je on podložan hrvatskim zakonima - rekla je Isidora, pa je dodala:

Milica Stojanović 

- Zabranjen mu je ulazak u Hrvatsku na tri meseca. Do 22. septembra mora da napustiti Hrvatsku - rekla je supruga Sergeja Trifunovića, a onda otkrila kako su njen suprug i ona proveli vreme u Hrvatskoj nakon što je on pušten na slobodu.

- Odmorili smo, prošetali, on je razočaram zbog načina na koji su se postupali prema njemu. Ne oseća se dobro s obzirom na okolnosti. Meni roditelji žive u Hrvatskoj, niko nam ne garantuje šta će se desiti, ako sledeći put odlučimo zajedno da idemo kod njih - zaključila je.

Hapšenje zbog droge

Glumac Sergej Trifunović je priveden u aprilu ove godine nakon što su kod njega policajci pronašli nekoliko grama nedozvoljene supstance. Glumcu je tada nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ukinuto zadržavanje.

Kako je izvor tvrdio, glumac je priznao da je drogu držao za ličnu upotrebu i za njega nije predložen pritvor.

Antonio Ahel/ATAImages 


- Drugi osumnjičeni koji je uhapšen sa Trifunovićem i kod kog je pronađeno oko 70 grama droge, negirao je da je prodavao narkotike i za njega je predložen pritvor - rekao je tada sagovornik.

Skandal u Splitu

Glumac Sergej Trifunović u septembru prošle godine je uhapšen u Splitu, nakon što su se građani žalili na način na koji šeta psa. Kako su naveli hrvatski mediji, Trifunović je po dolasku policije navodno počeo da vređa i omalovažava službenike, zbog čega je priveden u stanicu. Na kraju je za samo dva dana platio čak nekoliko kazni, a godinu dana mu je zabranjen ulazak u zemlje EU.

kurir.rs/blic

This browser does not support the video element.

00:12
Sergej Trifunović venčanje 1 Izvor: Kurir