"TO JE DEMONIJADA! IMAM REALNE PROBLEME!" Prve reči Sergeja Trifunovića posle skandala sa ženom! Skriva se u stanu na Voždovcu, glasna svađa preko telefona

Čuli smo Trifunovića koji je na terasi sa nekim vrlo glasno razgovarao telefonom, dok je njegov pas sve vreme uzmemireno lajao

Kurir, Printscreen/Instagram

Nekoliko minuta nakon što je jutros u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest o porodičnom incidentu koji se sinoć dogodio u stanu Sergeja Trifunovića i Isidore Mijanović na Voždovcu, naša ekipa uputila se na lice mesta, kako bismo porazgovarali sa komšijama ovog para.

Petar Aleksić 


Čim smo stigli, čuli smo Trifunovića koji je na terasi sa nekim vrlo glasno razgovarao telefonom, dok je njegov pas sve vreme uzmemireno lajao.


- Sine, to je takva demonijada. Ej, ona će meni… Imam realne probleme i pokušavam da ih otklonim - pričao je glumac na telefon.

Iz njegovog stana je, u jednom trenutku, izašla nepoznata devojka kako bi mu prošetala psa. 

Kurir 

Kako smo saznali, policija Isidoru nije odvela u stan gde je živela sa glumcem već u imigracioni centar za strance i najverovatnije će biti deportovana za Hrvatsku, s obzirom da je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

00:12
Sergej Trifunović venčanje 1 Izvor: Kurir