"MILAN STANKOVIĆ NIJE ISKORISTIO SVOJ POTENCIJAL" Žika Jakšić iskreno o pevaču koji se povukao sa estrade: Ima izraz kao Čola, odličan je pevač...

Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

Žika Jakšić gostovao je u misiji "Amidži šou" i govorio o pevačima koje je iznedrila Grand produkcija od samog početka takmičenja do danas.

Voditelj emisije "Nikad nije kasno" prisetio se početaka i saradnje sa prvim generacijama, a onda je usledio jedno pitanje sa Instagrama:

Print Screen 

- Da li bi ponovo sarađivao sa Milanom Stankovićem? 

- Ja sam mu producirao neke od pesama i bio sam od početka sa njim. Ja sam bio ta spona između njega i Gorana Bregovića kada se desila čuvena Evrovizija. On je bio mlad, velika popularnost je uticala na njega i na mene bi uticalo, kamoli na njega. Došlo je do jednog međusobnog nerazumevanja... Kada se vratim 15 godina unazad ja to skroz razumem. Siguran sam da bi ta saradnja bila odlična, on je jako dobar pevač, ima specifičan glas. Ima izraz kao Čola. Da, rado bih sarađivao sa njim - odgovorio je Jakšić i dodao:

Instagram 

- Došao je u period kada je poželeo da pravi neki duhovni balans i to je u redu. Mislim da je to samo faza u životu. Žao mi je što neki pevači iz Zvezda Granda nisu dohvatili svoj maksimum. Mislim da ni Milan Stanković nije iskoristio svoj potencijal, mislim da može mnogo više...

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

02:42
IMAM DEVOJKU I ZALJUBLJEN SAM! Žika Jakšić otvorio dušu pa spomenuo BIVŠU SUPRUGU Izvor: Kurir televizija