"Izigravao mi je oca, pa me terao da ga diram po polnom organu" Ćerka slavnog fudbalera tvrdi da ju je čuveni milijarder zlostavljao kad je bila maloletna

Imala je 16 godina kada je počela da radi u prodavnici koja je bila deo lanaca robnih kuća Mohameda al Fajeda

Profimedia

Ćerka slavnog fudbalera ispričala je da ju je egipatski milijarder Mohamed Al Fajed seksualno napao kada je imala 16 godina. U to vreme radila je u njegovoj robnoj kući Harrods, u početku joj je govorio da će je štititi kao otac, a onda je pokazao pravo lice.

Bjanka Gaskojn rekla je u intervjuuu za Sky news da je kao dete sa roditeljima često posećivala Harrods robnu kuću kada je Mohamed al Fajed šarmirao njenu porodicu i uručivao im poklone.Imala je 16 godina kada je počela da radi u prodavnici koja je bila deo njegovih lanaca robnih kuća.

Ben STANSALL / AFP / Profimedia 

Prema rečima ćerke Pola Gaskojna, Mohamed Al Fajed ju je neprimereno dodirivao i pokušavao da je poljubi tokom sastanaka, pretio joj je da će izgubiti posao ako ikome kaže kako se on ponaša, govorio joj je da je njen tata "loš otac", pričao joj o mentalnom zdravlju i problemima sa zavisnošću sa kojima se borio čuveni sportista, a onda je došao u njen stan.

Massimo Insabato / Zuma Press / Profimedia 

Pre toga joj je ponudio da koristi njegov stan u Londonu, a onda se pojavio pred njenim vratima. Šokirala se kada ga je ugledala.

"Jednostavno nisam znala šta da radim, ušao je i onda je seo na sofu, pokazao je svoje intimne delove i uzeo moje ruke i pokušavao njima da dodiruje svoj polni organ. Kada nije uspeo u tome, pokušao je da stavi moju glavu na svoje krilo, Ne znam kako, ali uspela sam da se spasem".

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Bjanka kaže da ju je "spasla" činjenica da je on poznavao njene roditelje. Nije nikome pričala šta je doživela jer se bojala da ne osramoti porodicu.

Oko 250 žena iznelo je optužbe protiv Mohameda Al Fajeda, za silovanje odnosno seksualono uznemiravanje. BBC je pokrenuo istragu. Met policija je nedavno saopštila da je zabeleženo 60 novih optužbi, uz 21 ženu koja se javila policiji između 2005. i 2023. godine, navodi Daily Mail.

(Kurir.rs/Blic žena/I.M.)

Bonus video: 

This browser does not support the video element.

00:06
Zgrada Sergeja Trifunovića Izvor: Kurir