"ŽAO MI JE ŠTO NISAM PONEO AUTOMATSKU PUŠKU DA VAS SVE POBIJEM": Drama u Podgorici, ušao u sud pa napravio potpuni haos! "Sve ovo treba razneti"

Č.V. navodno rekao da je "trebalo da dođe sa ratnim opasačem i automatskom puškom, da u tužilaštvo ne treba dolaziti bez naoružanja i da ovo treba sve razneti", saopštio je ODT Cetinje

EPA/Boris Pejović

Podgoričanin Č.V. uhapšen je po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, zbog sumnje da je pretio službenicima tog tužilaštva i policiji.

Određeno mu je zadržavanje do 72 sata, nakon saslušanja u cetinjskom Osnovnom državnom tužilaštvu.

Sumnjiči se da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu tri osobe i krivično delo ugrožavanje bezbednosti, na štetu dve osobe.

"Osumnjičeni Č.V. je osnovano sumnjiv da je po dolasku u službene prostorije Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici uputio više uvreda i ozbiljnih pretnji da će napasti na život i telo službenika Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, kao i prisutnih policijskih službenika, rečima da žali što nije poneo automatsku pušku da ih sve pobije, da je trebao doći sa ratnim opasačem i automatskom puškom, da u tužilaštvo ne treba dolaziti bez naoružanja i da ovo treba sve razneti", saopštio je ODT Cetinje.

Kurir.rs/Vijesti/Preneo: D. P.