JODŽIRA SKOK U BAZEN ZAMALO KOŠTAO ŽIVOTA: Crnogorski influenser o kom bruji Beograd preživeo tešku nezgodu

On je objavio potom snimak iz bolnice, gde se vidi da mu je oko zatvoreno i modro, dok na glavi ima modrice i ogrebotine. Jordži je tada zadobio prelom čeone kosti i morao je na operaciju

Printskrin/Instagram

Jovan Radulović, influenser poznatiji kao Jodžir, imao je problem s policijom pre nekoliko dana u Beogradu, tačnije u najluksuznijem naselju u srpskoj prestonici Beogradu na vodi, i to zbog nepropisnog parkiranja. 

Radulović se ponašao bahato, a policija to nije tolerisala. Na video-snimku koji se pojavio na kanalu Novo mjuzik na platformi Jutjub do detalja se vidi cela situacija i rasprava između Jovana i nadležnih organa

Jodžira, koji je prvu veliku pažnju privukao snimcima sa Novakom Đokovićem, a u poslednje vreme velikom ispovešću o svom životu i roditeljima, pre nekoliko godina doživeo je stravičnu povredu kada je, da bi snimio za društvene mreže skeč, skočio u bazen i povredio se. On je objavio potom snimak iz bolnice, gde se vidi da mu je oko zatvoreno i modro, dok na glavi ima modrice i ogrebotine. Jordži je tada zadobio prelom čeone kosti i morao je na operaciju. 

- Ne mogu da pišem ponaosob, malo sam umoran i boli me sve, pa da objasnim. Skočio sam u bazen, Relja me je zamolio jedan skok da mu pokažem i lepo sam mu pokazao - počeo je on priču.

Printskrin/Instagram 

- Udario sam o dno, pukla mi je čeona kost, ovo mi je sve tu smrskano, operacija će mi biti za dan, dva, da mi saniraju i da zatvore - objasnio je Jovan.

kurir.rs