MUŠKARAC NASTRADAO KADA SE TRAKTOROM PREVRNUO U KANAL: Kurir televizija sa mesta nezapamćene tragedije - da je poslušao komšije sada bi bio živ!

Novinarka Kurir televizije Aleksandra Dražić donela je nove detalje tragedije prilikom koje je N.J. stariji više od 60 godina izgubio život kada se prilikom vožnje traktorom prevrnuo u kanal.

Kurir TV shutterstock

U Jarku kod Sremske Mitrovice poginuo je stariji muškarac kada se iz još uvek nepoznatih razloga traktorom prevrnuo u obližnji kanal, u ataru. Više o ovoj tragediji za Kurir televiziju otkrila je novinarka Aleksandra Dražić.

N.J. star više od 60 godina upao je traktorom u kanal i tom prilikom zbog teških povreda izgubio život. Na teren su izašli policija, vatrogasci i hitna pomoć, a lekari su mogli konstatovati samo smrt. U selu Jarak komšije kažu da je ovo velika tragedija:

Kurir Televizija 

- Bio je vredan radnik kome su svi govorili da se ostavi posla kako je već u podmakloj starosti. Govorio sam mu da proda zemlju, a on je insistirao da može još da radi. 

- Svi smo se veoma potresli. Žao nam je čoveka, bio je veoma dobar kao i njegova porodica - rekli su neki od komšija tragično nastradalog. 

Kurir Televizija 

Istarga bi trebala da pokaže kako je došlo do ovakve nesreće te i kako je traktor uspeo da dospe u kanal izuzetne dubine. Apeluje se na ratare koji setvu privode kraju da u njive ulaze odmorni i sa ispravnom mehanizacijom. 

This browser does not support the video element.

01:29
Muškarac nastardao kada se traktorom prevrnuo u kanal - Kurir televizija u selu Jarak gde se odigrala nesreća Izvor: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

02:18
Da li je moguće uticati na svest vozača i smanjiti sve veći broj saobraćajnih nesreća u Srbiji? Izvor: Kurir televizija