GOLE GRUDI PREKRILA SAMO LANCIMA! Svi zanemeli zbog novog videa Katarine Grujić, da li je pokazala previše?! (FOTO)

Ni sama nije znala šta će joj stilista pripremiti, pa se sa lancima susrela tek na setu

Miomir Milić

Katarina Grujić (32) objavila je danas svoju novu pesmu "Nijedna kao ja", za koju je snimila provokativan spot.

U njemu pevačica izgleda seksi i zavodljivo, a dok uvija kukovima i peva o muškarcu kojem se sveti, na sebi ima samo suknju! Bujno poprsje prekrila je lancima, pa joj se grudi naziru tokom svakog pokreta.ž

Miomir Milić 

 I u drugim odevnim kombinacijama koje se u spotu smenjuju Kaća izgleda izazovnije nego ikada, a prema komentarima ispod videa i nikada lepše. Kako nam je otkrila, ni sama nije znala šta će joj stilista pripremiti, pa se sa lancima susrela tek na setu.

- Kada mi ih je stilista pokazao i rekao da ću samo njih imati preko grudi, pitala sam ga da li je normalan, a onda sam videla da se fenomenalno slikaju i da je cela kombinacija veoma efektna, pa sam promenila mišljenje. Dobra stvar je što danima pre snimanja spota nisam jela ništa, pa nisam imala viška ni na kukovima ni na stomaku - rekla nam je kroz smeh Kaća. Na pitanje kako je njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, reagovao kada ju je obnaženu video u spotu, ona kaže da je bio oduševljen, te da joj je on najveća podrška u karijeri:

Miomir Milić 

 - Marko razume i moj posao, i šou-biznis, i kostime za scenu, pa čak i ljubavne scene s drugim muškarcima u spotovima... Ne samo da mu ne smeta moj stajling u spotu već je ponosan i na to kako mi stoji, ali i na činjenicu da sam to iznela na sofisticiran način. Možda bi na nekoj drugoj ženi ovaj stajling izgledao vulgarno i degutantno, ali na meni izgleda smelo, samouvereno, odvažno, baš kakva je i žena u pesmi "Nijedna kao ja".

Spot za Kaćinu novu pesmu šerovao je na svom Instagram profilu i Marko Gobeljić, a u opis je dodao: "Nijedna kao TI!"

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

02:09
Katarina Grujić stigla na konert Tee Tairović Izvor: Kurir