ZVEZDA I PARTIZAN OPET OSTAJU BEZ LICENCE ZA EVROLIGU?! Razlog je potpuno neverovatan - navijači! Poslednja opomena u pitanju!

Starsport

Zvuči pomalo apsurdno, ali Crvena zvezda i Partizan mogli bi da ostanu "ispod crte" u bici za višegodišnji ugovor sa Evroligom, a razlog su navijači?!

Iako je trebalo da situacija bude obrnuta, tačnije da navijači budu najveći adut večitih za sigurno učešće u elitnom takmičenju dešava se nešto suprotno. Iz izvora bliskih Evroligi saznali smo da rukovodstvo takmičenja ne gleda blagonaklono na dešavanja na tribinama na mečevima Zvezde i Partizana.

Naime, crveno-beli su na tapetu već duže vreme, a razlog su konstantna ubacivanja predmeta na teren i zbog toga su platili na desetine hiljada evra. Uz sve to, vređanje aktera meča ili osoba koje nisu deo manifestacija postale su ozbiljan problem. Kako za Zvezdu, tako i za Partizan. 

Starsport 

Pristalice crno-belih imaju, sada već, uobičajen folklor vređanja što je značilo da iz kancelarije Evrolige stigne opomena i zahtev da se to ne dešava.

Evroliga ima u planovima Zvezdu i Partizan kao stalne učesnike takmičenja (za početak najverovatnije ugovor na tri godine), ali dešavanja od početka sezone ozbiljno su uzdrmala ovakvu viziju. 

Starsport 

Ako se nastavi u ovom "stilu" gotovo je izvesno da će višegodišnji ugovor ostati samo san...

Zato, nadamo se da će se navijači oba tima vratiti pravom sportskom navijanju, bez vređanja i ubacivanja predmeta na parket.

Kurir sport