KAKVA LUDNICA U LIGI EVROPE! Galatasaraj pobedio, čak sedam golova palo u Istanbulu - Bodo u poslednjem minutu srušio Bragu! VIDEO

Profimedia

Fudbaleri Galatasaraja pobedili su danas na svom terenu u Istnbulu Elfsborg 4:3, u utakmici trećeg kola Lige Evropa. Turska ekipa povela je u 28. minutu golom Maura Ikardija, a prednost domaćih udvostručio je igrač Elfsborga Isak Peterson autogolom u 39. minutu. Treći gol postigao je Baris Alper Jilmaz u 44. minutu.

Elfsborg je posle toga postigao dva gola Niklas Halt u 52. minutu, a Majkl Bajdu u 65. minutu iz jedanaesterca. Dva gola prednosti Galatasaraju doneo je Junus Akgun u 83. minutu, a konačan rezultat postavio je Johan Larson u drugom minutu nadoknade vremena.

Posle tri kola Galatasaraj je prvi na tabeli sa sedam bodova, a Elfsborg je 16. sa tri boda. U četvrtom kolu 7. novembra Galatasaraj će dočekati Totenhem, a Elfsborg će biti domaćin Bragi.

Fudbaleri Bode Glimta pobedili su na gostujućem terenu Bragu 2:1. Bode Glimt poveo je golom koji je Hakon Evjen postigao u 53. minutu, a domaći su izjednačili pogotkom Sikua Nijakatea u 64. minutu. Nijakate je posle toga do 67. minuta dobio dva žuta kartona i morao je da napusti teren.

Pobedu Bode Glimtu doneo je Vilads Nilsen u četvrtom minutu nadoknade.

Bode na drugom mestu ima sedam bodova, a Braga ima tri boda na 20. mestu. U sledećem kolu Bode će dočekati Karabag.