ZLATIBOR SPREMAN ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ! Evo ko su zvezde koje će nastupati u najluđoj večeri, a sve počinje od 27. decembra

Prema njegovim rečima program počinje još 21.decembra na Kraljevom trgu manifestacijom “Zlatiborska božićna bajka” i trajaće do 15.januara, svaki dan od 17 do 21 čas

Printscreen

Za doček Nove godina na Kraljevom trgu na Zlatiboru, kao i svake godine, opština Čajetina i turistička organizacija Zlatibor su za posetioce orgaizovali bogat praznični program.

- Novogodišnju noć uveličaće koncert Peđe Jovanovića, koji počinje u 21 čas, dok će tačno u ponoć, u noći dočeka, biti priređen spektakularni vatromet, uz koncert trubačkog orkestra Dejana Jevđića. Za ljubitelje prazničnih proslava, tu je i tradicionalna repriza dočeka, 1. januara, koju će obeležiti nastup Vlade Georgieva, takođe od 21 čas – rekao je Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor.

Prema njegovim rečima program počinje još 21.decembra na Kraljevom trgu manifestacijom “Zlatiborska božićna bajka” i trajaće do 15.januara, svaki dan od 17 do 21 čas.

Z.G. 

Za 27. decembar biće organizovana dodela novogodišnjih paketića za svu decu sa teritorije opštine Čajetina (zaključno sa četvrtim razredom osnovnih škola).

Pored dočeka na otvorenom, zlatiborski hoteli i restorani pripremaju veoma bogatu prazničnu ponudu, tako da sve koji budu boravili na “zlatnoj planini” tokom novogodišnjih dana očekuje odličan provod.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

03:41
Pomozimo porodici Stevanović Izvor: Kurir televizija