Oglasila se verenica Lijama Pejna: Napustila ga dva dana pre smrti, a sada poručuje "Bio si ljubav mog života..."

Kesiti je objavila saopštenje u kojem je otkrila kako se oseća u danima nakon što je nekadašnji pevač One Direction nastradao.

GoffPhotos.com/GoffPhotos/Profimedia

Nakon nekoliko dana od smrti pevača Lijama Pejna, njegova verenica Kejt Kesidi oglasila se emotivnim pismom. Ona je danima ćutala, a sada je napisala kako se oseća.

Pre svega, obratila se Lijamu govoreći kako je ljubav njenog života i kako je on njen anđeo čuvar: 

"Ne znam ni gde početi. Srce mi je slomljeno na načine koje ne mogu opisati rečima. Volela bih da možeš videti ogroman uticaj koji si imao na svet, čak i sada kada sve izgleda tako mračno. Doneo si toliko radosti i pozitivnosti svima, milionima obožavalaca, svojoj porodici, prijateljima, a posebno meni. Bio si neverovatno voljen’, napisala je.

Instagram/kateecass 

Kesidi je dalje nastavila da iznosi najtananije emocije o svom tragično stradalom partneru koji je pao sa balkona sobe u Argeniti.

‘Ti si, jer ne mogu reći bio si, moj najbolji prijatelj, ljubav mog života i svako koga si dotako osećao se jednako posebno kao i ja. Tvoja energija je bila zarazna, osvetljavala je svaku prostoriju u koju bi ušao. Ništa od ovoga ne izgleda stvarno i ne mogu razmišljati o ovoj novoj stvarnosti u kojoj te više nema ovdje. Borim se da shvatim kako živeti u svetu bez tebe pored mene. Zajedno smo se osećali kao deca te uvek pronalazili radost u najmanjim stvarima. Imao si najljubazniju dušu i najzabavniji duh. Osećam se kao da sam izgubila najbolji deo sebe. Ne mogu zamisliti dan bez tvog smeha i ljubavi. Doneo si toliko svetla u moj život. Pre nekoliko nedelja sedili smo na prekrasnoj večeri, manifestirajući naše živote zajedno. Čuvam tvoju belešku blizu, iako si mi rekao da je ne gledam. Pisalo je: 'Ja i Kejt ćemo se venčati u narednih godinu dana / vereni i zauvek zajedno 444’, ’, dodala je te emotivnim rečima zaključila svoje pismo:

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

"Lijame, znam da ćemo zaujek biti zajedno, ali ne na način na koji smo planirali. Uvek ćeš biti sa mnom. Dobila sam anđela čuvara. Voet ću te do kraja svog života i dalje, noseći naše snove i uspomene sa sobom gde god da krenem. Zauvek tvoja' zaključila je..

Bruno Marzi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Influenserka Kejt Kasidi i Lijam Pejn otišli su u Argentinu 30. septembra, planirali su da ostanu pet dana, ali se boravak produžio na dve nedelje. Međutim, ona je iz odlučila da se vrati ranije dok je pevač ostao sam u Buenos Ajresu i boravio je u tamošnjem hotelu, gde je i nastradao nakon pada sa terase trećeg sprata.

(Kurir.rs/M.J)

This browser does not support the video element.

02:22
Tijana Bogićević Izvor: Kurir