SUDAR KOD PUPINOVOG MOSTA, STVARAJU SE GUŽVE: Veći broj vozila i u ovim delovima Beograda

Stanje učesnika nije poznato, a kako javljaju putnici, stvaraju se velike gužve.

Beta/Miloš Miškov

Jutarnji špic u Beogradu trenutno nije u punom jeku, gužve ima ali su mostovi prohodni i nema većih zadržavanja.

Saobraćaj je pojačan na Gazeli, Pančevačkom mostu, kao i Plavom mostu u smeru ka gradu, gužve ima i na Brankovom mostu ali nema zastoja. Vozila se nešto sporije kreću i kod Autokomande.

Kod Pupinovog mosta gužva zbog sudara

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u blizini Pupinovog mosta učestvovala su dva automobila. Kako se vidi na Instagram stranici 192_rs bočni deo jednog od automobila je potpuno slupan, delovi su rasuti svuda po kolovozu. Policija i Hitna pomoć su na terenu, a uviđaj je u toku.

 Stanje učesnika nije poznato, a kako javljaju putnici, stvaraju se velike gužve.

AMSS: Umeren saobraćaj, kamioni čekaju na prelazima Sremska Rača, Batrovci, Šid

Prohodnost puteva van gradova je dobra, a ;intezitet saobraćaja je umeren s tim što je na velikom broju deonica brzina i vožnja prilagođena radovima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Kamioni na izlazu na graničmnom prelazu ;Sremska Rača čekaju šest sati, na prelazu Šid pet sati a na Batrovcima tri sata.  Nema dužih zadržavanja vozila na putničkim terminalima graničnih prelaza. Unutar gradova i dalje ima veći broj biciklista i motociklista, zbog čega se vozači pozivaju na pažnju, kao i da voze opreznije i dodatno smanje brzinu oko škola, saopštio je AMSS.

Nema zadržavanja na naplatnim stanicama.