ISIDORA PRE NEGO ŠTO JE NAPRAVILA SKANDAL SA TRIFUNOVIĆEM DOBILA OTKAZ?! Radila kao voditeljka, pa bila sankcionisana zbog ponašanja?!

Mijanovićeva navodno nije ispunjavala svoje radne obaveze, zbog čega je dobila otkaz.

Printscreen Instagram/ isismo

Glumac Sergej Trifunović 22. oktobra prijavio svoju suprugu Isidoru za porodično nasilje. Incident se odigrao u njihovom porodičnom stanu na Voždovcu. Isidora je skrenula pažnju javnosti na sebe kada je stupila u brak sa 23 godine starijim Sergejem, ali i pre toga ona je bila prisutna u medijima.

Naime, Mijanovićeva je radila kao voditeljka na jednoj kablovskoj televiziji, na kojoj je nadavno dobila otkaz.

- Kada je počela da radi na televiziji, sve je funkcionisalo kako treba. Međutim, u jednom momentu je počela neozbiljno da shvata posao i neretko je kasnila. To je bio razlog zbog kog je dobila otkaz - rekao je izvor.

Petar Aleksić 

Podsetimo, sa Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela. Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi praktično ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona i strancima. Nakon što presuda prekršajnog sudije postane pravosnažna moraće da plati novčanu kaznu. Inače, po članu zakona 27 o strancima, za ne prijavljivanje boravka predviđena je kazna u iznosu od 10.000 - 50.000 dinara. Njoj je naloženo da mora da u roku 24 sata da napusti našu zemlju. 

kurir.rs/alo

This browser does not support the video element.

00:12
Sergej Trifunović venčanje 1 Izvor: Kurir