ZGODNA MANEKENKA OPTUŽILA TRAMPA ZA PIPKANJE: Skandal u poslednjim nedeljama kampanje! "Stavio je ruke preko mojih grudi, na zadnjicu, videla sam kako se smeju"

EPA Erik S Lesser, Marion Curtris / Starpix / INSTAR Images / Profimedia

Manekenka Stejsi Vilijams kaže da ju je bivši predsednik dodirivao na neželjen seksualni način 1993. godine, nakon što ih je Džefri Epštajn upoznao.

Bivša manekenka koja kaže da je upoznala Donalda Trampa preko pokojnog seksualnog zlostavljača Džefrija Epštajna.

Optužila je bivšeg predsednika da ju je pipkao i seksualno dodirivao u incidentu u Trampovoj kuli 1993. godine, u, kako je verovala, "uvrnutoj igri" između dvojice muškaraca. .

Stejsi Vilijams, koja je 1990-ih radila kao profesionalni model, rekla je da je Trampa prvi put upoznala 1992. na božićnoj zabavi nakon što ih je upoznao Epštajn, za koga je verovala da je bio dobar prijatelj tadašnjeg njujorškog investitora u nekretnine.

Vilijams je rekla da je Epštajn bio zainteresovan za nju i da su njih dvoje ležerno izlazili nekoliko meseci.

„Tada je postalo vrlo jasno da su on i Donald bili zaista, zaista dobri prijatelji i da su provodili mnogo vremena zajedno“, rekla je Vilijams.

Navodno pipanje dogodilo se nekoliko meseci kasnije, u kasnu zimu ili rano proleće 1993. godine, kada je Epštajn tokom šetnje predložio da on i Vilijams svrate da posete Trampa u Trampovu kulu. Epštajn je kasnije osuđen za seksualne delikte i ubio se u zatvoru 2019.

Nekoliko trenutaka nakon što su stigli, tvrdi ona, Tramp je pozdravio Vilijamsovu, povukao je prema sebi i počeo da je pipa. Rekla je da je stavio ruke preko njenih grudi, kao i na njen struk i njenu zadnjicu. Rekla je da se smrznula jer je bila "duboko zbunjena" onim što se dešava. Istovremeno je rekla da veruje da je videla dvojicu muškaraca kako se smeju jedan drugom.

Nakon navodnog incidenta, Vilijamsova je rekla da su ona i Epstajn napustili Trampovu kulu.

Karolajn Livit, sekretarka za štampu kampanje Donalda Trampa, dala je izjavu u kojoj je demantovala optužbe, u kojoj je, između ostalog, rečeno:

„Ove optužbe koje je iznela bivša aktivistkinja Baraka Obame i koje su objavljene u Harisinom pozivu za kampanju dve nedelje pre izbora su nedvosmisleno lažne i očigledno je da je ova lažna priča izmišljena od strane kampanje Kamale Haris".

Kurir.rs/Gardijan/Preneo: D. P.