“SERGEJ NIJE OKA SKLOPIO, ŠETAO JE PO HODNIKU ZGRADE GORE-DOLE I PRIČAO SA…“ Kurir na licu mesta: Evo šta se noćas dešavalo sa glumcem posle drame sa ženom

Nekoliko puta je virnuo na brzinu sa terase da vidi da li ste ispred, ali se brzo vraćao u stan, tvrdi komšija

Damir Dervišagić, Marko Karović

I jutro nakon što je Sergej Trifunović prijavio svoju suprugu Isidoru za nasilje, ali nije bilo osnova za pokretanje postupka, naša ekipa posetila je zgradu na Voždovcu gde je bračni par živeo.

Razlog našeg dolaska bio je da proverimo i saznamo od komšija šta se to dešavalo tokom noći i da li je glumac u tajnosti izlazio iz stana u sitne sate kako bi prošetao svog psa, pošto juče to nije bio slučaj nakon što se vratio iz policijske stanice na Voždovcu.
Komšija iz zgrade prekoputa, koja gleda tačno na njegovu terasu, tvrdi da je Sergej probdeo prošlu noć.

Marko Karović 


- Nije izlazio, plaši se medija. Nekoliko puta je virnuo na brzinu sa terase da vidi da li ste ispred, ali se brzo vraćao u stan. Mislim da zbog svega oka nije sklopio. Celu noć mu je bilo upaljeno svetlo, pričao je sa nekim telefonom, čulo se jer mu je bio otvoren prozor. I ja sam loše spavao, pa sam baš bacio pogled da vidim šta se dešava. Rano jutros neki lik mu je prošetao kera - rekao nam je Trifunovićev sused.


Komšija iz glumčeve zgrade takođe nam je potvrdio da glumac nije izlazio napolje, ali da mu je verovatno dosadilo što nije mogao da izađe iz stana zbog medija, pa je šetao po hodniku zgrade gore-dole tokom noći.

- A kako i da spava posle svega onoga preksinoć i juče? Nije nimalo prijatna situacija. Kuče mu je lajalo celu noć i ono valjda oseća da nije sve kako treba. Sergej nije izlazio uopšte od kad se vratio iz policije. On je navikao da bude hiperaktivan, ali valjda kako ga neko ne bi slikao, u jednom momentu je noćas izašao iz stana i šetao po hodniku zgrade gore-dole i pričao telefonom. Verovatno kako bi protegao noge i malo smanjio nervozu - zaključio je Sergejev komšija.


Podsetimo, Isidora je nelegalno boravila u Srbiji, pa mora da napusti našu zemlju, ali i da plati novčanu kaznu do 50.000 dinara.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

This browser does not support the video element.

00:07
Sergej Trifunović venčanje Izvor: Instagram/whistler_dick