Mlada i mladoženja se zapalili na svadbi da zabave goste: Horor snimak kruži mrežama, ona počela da trči u panici (VIDEO)

Jedan mladi bračni par odlučio je da svoje venčanje proslavi na krajnje neobičan način. Iako se sve više parova odlučuje za jedinstvene načine sklapanja braka - bandži skokom, pod vodom, i slično, Gejb Džesop i njegova supruga Ambir odlučili su da sudbonosno "da" kažu u plamenu.

Printscreen/X

Kanadski kaskaderi koju su radili kao dvojnici na filmskim setovim su se i upoznali kroz posao, te su odlučili da je najprikladniji način da proslave ljubav to što će prošetati zapaljeni.

Snimak na TikToku koji je pre izvesnog vremena gotovo preko noći postao viralan broji milione pregleda, a sada je na X-u osvanuo i video iz drugog ugla koji je pokazao da mladencima nije bilo tako svejedno kako se isprva činilo na skraćenoj verziji koja je kružila mrežama.

Isprva se vide Gejb i Ambir koja je prošetala puštene kose, sa buketom u rukama, da bi potom stigli do oltara gde su ih ugasili protivpožarnim aparatima. Na kraju su klečali na zemlji, a mnoge je ova scena podsetila na film "Igre gladi" u kojem su glumci Dženifer Lorens i Džoš Hačerson na sličan način zapaljeni.

Međutim, u novom, nešto dužem snimku, jasno se vidi i trenutak male panike kada je par protrčao kraj gostiju, jer se vatra opasno pela ka kosi Ambir.

Srećom, sve se dobro završilo, iako je mnogo toga u trenutku moglo da pođe po zlu. Inače, mladenci su nosili gel protiv opekotina na kosi i licu, a donji deo frizure su svakako bile ekstenzije, te se Ambir i tako osigurala.

Komentari na mrežama samo se ređaju, a dok ih neki smatraju preteranim, ima i onih kojima se performans dopao.

(Kurir.rs/Mondo/I.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

03:14
Boki 13 navajo film "Reket" Izvor: Kurir