MAJKA VLADE GEORGIEVA SE SAMO JEDNOM OGLASILA: Za nju je to bio najsrećniji dan u životu

Iako je dugo pristuan na javnoj sceni, svoju privatnost i roditelje čuvao je daleko od očiju javnosti

Dado Đilas

Pevač Vlado Georgiev, ostao je bez majke Borke, koja je sinoć preminula posle duge bolesti, što je obavestio i javnost na mrežama.

Iako je dugo pristuan na javnoj sceni, svoju privatnost i roditelje čuvao je daleko od očiju javnosti, zbog čega smo imali baš retke prilike da ih vidimo, to je uglavnom bilo na njihovim koncertima.

Kurir 

Ni njegovi roditelji nikada nisu preterano voleli da se pojavljuju u javnosti, a njegova majka Borka, koja je bila nestvarna žena, za medije je govorila samo jednom.

Borka se jedino oglasila kada je dobila prvu unuku, kada je komentarisala i svoju snajku Milicu.

- Čim se Milica porodila, Vlado me je odmah zvao iz porodilišta da mi kaže da je Sofija isti on, tako da mi je unuka lepa na tatu. Plakao je od sreće i rekao mi je da je Sofija mnogo lepa. Ovako je bilo, javio mi se i rekao: "majko, ista je ja". Veoma je srećan zbog nje i kaže da jedva čeka da je dovede kod nas kući - kaže Borka.

Print Screen 

Kako je navela, oni su tada slavili čitav dan

- Slavili smo ceo dan, presrećni smo. Veselili smo se i nazdravljali u čast rođenja unuke. Bilo je i vreme da se Vlado ostvari kao otac, možda je trebalo i malo ranije, ali nikad nije kasno - izjavila je tada Borka, koja je i priznala da joj je i snajka prirasla srcu.

Dragan Kadić 

- Prezadovoljna sam snajkom, mnogo je dobra i pažljiva devojka. Kada me je upoznao sa njom, videla sam da je devojka iz dobre porodice, kulturna, fina i emancipovana. Vladi baš takva treba. Sad još da se venčaju i ja ću kao majka biti najsrećnija - iskrena je Borka za Alo.

Kurir.rs/Telegraf

 Bonus video

This browser does not support the video element.

05:19
STARS EP 409 Izvor: Kurir TV