PRVO POJAVLJIVANJE SERGEJA TRIFUNOVIĆA POSLE SKANDALA SA ŽENOM: Besno napao novinare i izvređao ih - "Vratite se u svoje štale" (FOTO)

Glumac je izašao na terasu svoga stana da se obrati okupljenim novinarima Prvo pojavljivanje Sergeja Trifunovića

Damir Dervišagić, Marko Karović

Sergej Trifunović, posle skandala sa suprugom Isidorom, koju je prijavio policiji zbog nasilja, izašao je na terasu svog stana da se obrati okupljenim novinarima.

Marko Karović 

- Tu ste, pa da vam kažem da neću da izađem. Sad će da dođe neka devojka da prošeta psa, ja neću da izlazim. Odj*bite, vratite se u svoju štalu, ja neću danas da izlazim, ćao - rekao je glumac i poslao poljubac novinarima. 

Marko Karović 

Podsetimo, sa Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela. Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi praktično ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona i strancima. Nakon što presuda prekršajnog sudije postane pravosnažna moraće da plati novčanu kaznu. Inače, po članu zakona 27 o strancima, za ne prijavljivanje boravka predviđena je kazna u iznosu od 10.000 - 50.000 dinara. Njoj je naloženo da mora da u roku 24 sata da napusti našu zemlju.

This browser does not support the video element.

00:12
Sergej Trifunović venčanje 1 Izvor: Kurir