"Kad je ovakve stvari radio javno, zamislite šta se dešavalo iza zatvorenih vrata" Isplivao šok snimak: Paf Ded glumicu (13) zove na svoju bludnu žurku

Čejz klimne glavom u znak odobravanja, a Didi se nakon toga nasmeje. U videu se takođe vidi glumac Ešton Kučer, koji se smeje zajedno s njima.

screenshot x/SchengenStory

Stari snimak u kojem Šon Didi Kombs poziva mladu glumicu na žurku ponovo je postao viralan, i to usred optužbi da je muzički mogul navodno počinio seksualno zlostavljanje maloletnika. U isečku s dodjele MTV Movie Awardsa 2003. godine, tada 33-godišnji reper prilazi 13-godišnjoj Dejvi Čejz i pita je: "Dolaziš li na afterparti večeras?", dok u ruci drži piće.

Čejz klimne glavom u znak odobravanja, a Didi se nakon toga nasmeje. U videu se takođe vidi glumac Ešton Kučer, koji se smeje zajedno s njima. Čini se da su se Didi i mlada glumica upoznali ranije te večeri, kada su Didi i Kučer uručili Čejz nagradu za najboljeg negativca za ulogu Samare u horor hitu "Krug".

Jason Merritt / Getty images / Profimedia 

Video je izazvao brojne reakcije, a mnogi korisnici na društvenim mrežama ga sada dele uz komentare poput: "Didi je ovakve stvari radio javno, zamislite šta se događalo iza zatvorenih vrata" i "Ovo je zastrašujuće. Nadam se da će ga osuditi na doživotnu kaznu."

Uhapšen u Njujorku

Podsetimo, Didi je uhapšen u Njujorku i nalazi se u pritvoru i suočava se s optužbama da je seksualno zlostavljao žene i terao ih na učestvovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se pretnjama i nasiljem.

Marlon Reid / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ove nedelje je protiv njega podignuto još pet optužbi. Među tužiteljima su dva muškarca i tri žene, od kojih jedna tvrdi da je imala 13 godina kad ju je Kombs silovao. Uz to, Kombs se tereti i za drogiranje jednog muškarca i tri žene.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

01:01
"KAKO NIKADA NIJE ČUO IZRAZ OD SILVANE DO NIRVANE" Voditeljka u neverici jer POZNATI reper nije znao ko je Silvana Armenulić Izvor: Kurir televizija