"LJILJA JE ANDRIJANU BUDIMIR DOŽIVLJAVALA KAO NIŽE BIĆE, STALNO PONIŽAVALA, VREĐALA..." Božinovski tvrdi da Tošetova menadžerka nije volela njegovu devojku

Ekskluzivno za Kurir makedonski novinar izneo je sva svoja saznanja i tvrdnje vezano za pokojnog pevača

Kurir, Profimedia

Zoran Božinovski nakon 17 godina od tragične smrti legendarnog pevača Tošeta Proeskog prvi put je javno govorio o svemu što zna ekskluzivno za Kurir.

Kurir 

Makedonski novinar istraživač kroz svoju bogatu karijeru bavio se raznim temama. Pasija su mu bile malverzacije, pranje novca, mafija i razne kriminogene situacije, dok je za svoje tvrdnje često imao i materijalne dokaze. Kao novinar koji se bavio zabranjenim temama često je bio verbalno i fizički napadan, a jednom je preživeo i pokušaj ubistva.

Prvi put nakon skoro dve decenije govori o svojim saznanjima vezanim sa smrt Tošeta Proeskog, a ekskluzivno za Kurir je predstavio i dokaze i dokumentaciju za mnoge od tvrdnji.

Facebook 

Božinovski je pored svih svojih tvrdnji za Kurir govorio i o Andrijani Budimir, bivšoj devojci pevača koja se sa njegovom menadžerkom našla na sudu kako bi dokazala da je zaista bila sa njim u ljubavi. Makedonski novinar tvrdi da Ljiljana Petrović nikada nju nije podržavala i volela, naprotiv, bila je izuzetno protiv njihove veze.

- Ljilja je Andrijanu doživljavala kao niže biće, ponižavala je i vređala, radila protiv nje. Sve je radila da tu ljubav rasturi i na kraju je delimično uspela. Saznala je da nije uspela do kraja kada je Toše iznenada odveo Andrijanu na hodočašće. Umesto Ljilje otišla je ona i to je Ljilja podnela vrlo loše - govorio je Zoran i dodao:

Printscreen/Facebook 

- Andrijana nije davala izjave jer je vrhunska sportistkinja i fantastičnu karijeru. Ona je bila neko i pre ljubavi sa Tošetom. Njoj Toše nije bio identifikacija, ona je Andrijana Budimir bila sve vreme. Imenom i prezimenom. Ona samo nije želela da se oglašava i to je njeno pravo. Bio sam i sa njegovim drugarima koji su ga štitili, Andrijana je bila deo tog društva, Ljilje nigde nije bilo - tvrdio je Božinovski.

Printscreen/kurir 

Ljiljana Petrović se nakon najave za specijalnu emisiju javila redakciji Kurira. U neformalnom razgovoru demantovala je sve navode Zorana Božinovskog, ali zvanične izjave nije želela da daje.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

 Bonus video

This browser does not support the video element.

00:55
Toše Proeski Izvor: Kurir televizija