ČELNICI "ŠUMICA" ODGOVORILI KMF KONJARNIK! Oglasili se saopštenjem: "Osetili smo potrebu da reagujemo"

KMF Konjarnik

KMF Konjarnik svoje mečeve treće futsal lige Beograda naredne sezone igraće u Sopotu, a ne u halu "Šumice" u kojoj su do sada bili domaćini objavili su čelnici ovog tima. Zbog toga se uprava kluba oglasila saopštenjem koje smo objavili na našem sajtu, ali je ubrzo stigao i odgovor čelnika "Šumica".

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti i bez izmena.

- Povodom teksta koji se pojavio na vašoj internet stranici“ www.kurir.rs/Sport “ dana 23.10.2024. godine pod naslovom “ Klub koji je ujedinio navijače Zvezde i Partizana napušta svoj dom“, osetili smo potrebu da reagujemo na isti, a u cilju informisanja sportske javnosti i uputimo demanti kako bismo izneli pravo činjenično stanje.

U pomenutom tekstu/saopštenju iznete su netačne informacije koje su u vezi sa terminima u UVC “ Šumice “. Naime, pomenuti futsal klub, KMF Konjarnik, trenutno koristi termine koje im je obezbedio Sportski savez Voždovac, a u saradnji sa Upravom centra „Šumice“, koja je i pored potpune popunjenosti sportske sale i uprkos tome što se KMF Konjarnik javio prekasno (u jeku sportske sezone), kao i mnogo puta do sada izašao u susret i omogućio im najatraktivnije termine za treniranje.

Napominjemo da je centar „Šumice“ oduvek imao sluha za sve probleme sa kojima su se susretali sportski klubovi koji koriste naše sale, a da je KMF Konjarnik svih ovih godina bio prioritet, čak i kada su ispali iz Lige i izgubili pravo na finansiranje, te da smo uvek bili otvoreni za svaku vrstu dijaloga, sa čim su čelnici kluba upoznati.

Sportski pozdrav,
UVC „Šumice“ - stoji u saopštenju koje nam je poslato na redakcijski mejl.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

00:59
Slavlje futsalera u svlačionici posle plasmana na Svetsko prvenstvo Izvor: Kurir TV