KO JE ATRAKTIVNA CRNKA KOJA JE BILA KUMA SERGEJA TRIFUNOVIĆA I ISIDORE: Bavi se javnim poslom, a gledali ste je i na malim ekranima

Printscreen/Instagram

Pre nego što je Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru Mijanović za nasilje, njih dvoje su se zakleli na večnu ljubav tokom građanskog venčanja.

Na građanskom venčanju Sergeja Trifunovića i Isidora Mijanović koje je bilo pre nepunih desetak dana, svedok je bila i kuma, atraktivna crnogorska glumica Anja Drljević.

Damir Dervišagić 

"Mali svat i kumovi, sad već legalizovani", napisala je Anja ispod fotografije gde pozira sa sinom.

Atraktivnu Anju, domaća publika je zapazila u seriji "Lud, zbunjen, normalan", gde je igrala Zoricu, a već godinama je jedno od zapaženjih glumica u Crnoj Gori, s obzirom na to da je iz Nikšića, kao i Isidora Mijanović.

Inače, na građanskoj svadbi Isidore i Sergeja, bio je i njen sin, a o roditeljstvu Anja je govorila kao o najplemenitijem i najtežem “poslu” u njenom životu.

Zameram na simpatičan način starijim generacijama koje uopšte nisu o majčinstvu pričale onako iskreno. Nisu rekle koliko je zapravo teško biti roditelj, ne samo majka, već i otac. To je najteža stvar u životu koju sam radila, ali i najlepša, najsvrsishodnija i najplemenitija- rekla je ranije Anja koju majčinstvo inspiriše da bude što bolja osoba i uzor sinu, kojeg zajedno sa mužem želi da nauči pravim vrednostima. Svakako, kombinovati majčinstvo i karijeru veoma je komplikovano, ali u Anjinom slučaju to je podstiče na usavršavanje, uči je da ceni svaki trenutak i otkriva joj sve veću snagu volje:

“Teško je kada odem na četiri dana, a moja ili suprugova majka čuvaju sina, jer ne mogu da se opustim sto odsto i da igram predstavu, da popijem piće. Jedan deo mozga mi je stalno ‘sa detetom’. Osećam i grižu savesti što ostavljam svoje dete. Međutim, kada izađem na scenu taj osećaj ispari. Čovek prosto mora da se hvata u korak sa vremenom i sa svime što želi ili bi želeo da postigne,” motivisano je rekla Anja Drljević.

Petar Aleksić 

Podsetimo, supruga glumca Sergeja Trifunovića, Isidora Mijanović, juče je nakon napuštanja policijske stanice odmah upućena u imigracioni centar, prenosili su domaći mediji.

Kako se dalje navodi, Isidora će biti odvezena do hrvatske granice, gde će neko morati da dođe po nju.

 Bonus video

This browser does not support the video element.

00:25
SERGEJ TRIFUNOVIC KRAJNJI GOVOR Izvor: Espreso