PRAVDAO SE PRED TUŽILAŠTVOM ZBOG UBISTVA U KLANICI! Turčin u Ćupriji zbog nesuglasica izbo nasmrt svog sunarodnika, saslušana i dva svedoka!

Protiv osumnjičenog S.H, na predlog javnog tužioca VJT Jagodina, određen je pritvor u trajanju do 30 dana.

Nemanja Nikolić

Danas je pred Višim javnim tužilaštvom u Jagodini saslušan osumnjičeni turski državljanin S. H. (46) koji je u utorak 22. oktobra nožem nasmrt izbo sunarodnika i kolegu O. R. (57) u jednoj klanici u Ćupriji, a kako saznaje Kurir, on se očigledno pravdao pred tužilaštvom, s obzirom na to da je želeo da iznose odbranu.

- Od strane VJT Jagodina doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv turskog državljanina S.H. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo i u toku istrage saslušan je osumnjičeni koji je pružio odbranu, a takođe su ispitana i dva svedoka - rečeno je za Kurir iz nadležnog tužilaštva.

Podsetimo, osumnjičeni državljanin Turske pobegao je odmah nakon zločina koji se dogodio u utorak negde oko 16 časova u klanici u Ćupriji, dok je O. R. od zadobijenih povreda preminuo na putu do bolnice.

Protiv osumnjičenog S.H, na predlog javnog tužioca VJT Jagodina, rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini određen je pritvor u trajanju do 30 dana. Dalja istraga je u toku.

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

04:49
"Aman čoveče, zašto mi ubijaš psa?" Vlasnik nasmrt izbodene životinje za Kurir: Iz daleka sam začuo jauk, a kada sam prišao... Izvor: Kurir televizija