Na štandu Ministarstva prosvete sutra se predstavlja visoko obrazovanje: Ovde je detaljni program za 6. dan Sajma obrazovanja

Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava traje do 27. oktobra

Kurir

Na štandu Ministarstva prosvete u okviru Sajma obrazovanja i nastavnih sredstava pod sloganom „Pobedi znanjem“ u petak, 25. oktobra 2024. godine predstaviće se visoko obrazovanje i studentske organizacije.

Od 10 do 15.30 časova Studentska konferencija univerziteta Srbije (SKONUS) - predstaviće projekat „Most znanja“, „Studentijada“ i promovisaće studenske kartice i dodatne edukacije za studente.

U nastavku programa na štandu Ministartva prosvete Zadužbina Miodraga Kostića - Palate nauke predstaviće svoje aktivnosti i saradnju sa Elektrotehničkim fakultetom u okviru koje je formirano 19 istraživačkih centara i obezbeđena specifična oprema za rad  koja će biti predstavljena posetiocima štanda Ministarstva.

Kurir Televizija 

Od 14.30 časova biće predstavljeni programi i projekti u sistemu visokog obrazovanja - Erazmus +, CEEPUS i projekati „Svet u Srbiji“ i „Srbija za Srbe iz regiona“, kao i stipendija po osnovu međudržavnih sporazuma, stipendije stranih vlada i fondacija

U 12 časova na štandu Ministarstva prosvete biće potpisan Sporazum o saradnji između Ministarstva prosvete i Zadužbine Miodraga Kostića - Palate nauke. Sporazum će potpisati ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović i Nemanja Đorđević, upravitelj Zadužbine Miodraga Kostića.

Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava traje do 27. oktobra 2024. godine.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

00:51
OTVOREN 18. MEĐUNARODNI PODGORIČKI SAJAM KNJIGA I OBRAZOVANJA! Izvor: MONDO/Teodora Orlandić i Balša Janković