NAPADNUTA POLICAJKA U PREŠEVU: Muškarac ekspresno uhapšen, oglasio se MUP

RINA

Policija u Preševu uhapsila je N. A. (55) iz okoline Preševa, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

On se sumnjiči da je 23. oktobra ove godine, oko 23 časa, u naselju Železnička stanica u Preševu, fizički napao policijsku službenicu Stanice granične policije Rujan, koja je bila na izvršenju službenog zadatka i naneo joj lake telesne povrede.

Po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Oglasilo se Osnovno javno tužilaštvu

Iz Osnovnog Javnog tužilaštva u Vranju potvrđeno je Kuriru da je A. N. iz sela Strezovce opština Preševo 23. oktobra, napao policijskog službenika granične policije T.S. dok je obavljala službenu dužnost, na taj način što je rukama odgurnuo, usled kojeg guranja je ista pala na zemlju i zadobila lake telesne povrede.

Naloženo je policijsko zadržavanje osumnjičenog zbog krivičnog dela napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti iz čl. 323. st.3. u vezi st.1.KZ, stoji u saopštenju portparola OJT u Vranju Miodraga Stojanovića.

Kurir.rs/Tatjana Stamenković

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

00:33
Sahrana ubijenog policajca u Loznici Izvor: Kurir televizija