KAJEM SE I IZVINJAVAM ZBOG INCIDENTA: Saslušan mladić sa snimka tuče zbog parkinga na Zvezdari

Printscreen X

J. B. koji se sumnjiči da je na Zvezdari bio nasilan prema muškarcu koji je parkirao "audi" ispred zgrade, danas je na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu priznao da je bio akter incidenta koji se dogodio ispred zgrade u Ulici Miloša Zečevića. Kako Kurir saznaje, J. B. je izjavio da se kaje i da mu je žao zbog svega što se dogodilo.

- Osumnjičeni je izneo odbranu. Nije negirao nasilničko ponašanje, izrazio je kajanje i uputio izvinjenje oštećenom. Naveo je da je dva sata čekao i molio vozača "audija" da se pomeri sa njegovog parkinga, kao i da je trebalo da bolesno dete vodi kod lekara - kaže izvor Kurira.

Posle saslušanja, Prvo osnovno javno tužilaštvo nije predložilo da mu bude određen pritvor, s obzirom da nije ranije osuđivan i da ima prijavljeno prebivalište.

- Istraga se nastavlja, a po njenom okončanju tužilaštvo će doneti odluku - potvrđeno je za Kurir iz ovog tužilaštva. 

Podsetimo, Prvo osnovno javno tužilaštvo juče je saopštilo da je nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se vidi muškarac kako u Ulici Miloša Zečevića na Zvedari vrši nasilje zbog parking mesta, formiralo predmet i naložio  policijskim službenicima PS Zvezdara utvrđivanje identiteta osobe sa snimka i uzimanje izjava od učesnika događaja.

- Policijski službenici su istog dana postupili po naredbi tužilaštva i utvrdili identitet muškarca J.B. Prema J.B. dežurni javni tužilac je odredio zadržavanje u trajanju od 48 sati s obzirom da postoji sumnja da je izvršio krivično delo nasilničkog ponašanje - bilo je navedeno u saopštenju. Posle saslušanja u tužilaštvu, on je danas pušten da se brani sa slobode.

Napadnuti mladić, kako su preneli mediji je Nikola Trifić, nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

00:32
Tuča u Novom Pazaru Izvor: Kurir