OTKAZAN KONCERT U ČAST BORE ČORBE! Porodica rokera se nije složila oko jedne stvari, sve ovo se tiče i Sergeja Trifunovića

Na ovom koncertu trebao je da učestvuje i Sergej Trifunović

Printscreen/Instagram

Koncert u čast Bore Čorbe trebao je da se održi 2.11 u Beogradu, međutim organizatori su sada izdali saopštenje da ovaj događaj neće biti održan.

Porodica i članovi benda se nisu složili sa naplatom ulaznica za događaj, da bi sve poporilimo još šire razmere u medijima.

Printscreen/Instagram 

Izjavu organizatora prenosimo u celosti:

- Obaveštavamo Vas da se koncert "Bori u čast" neće održati 02. novembra.

Zappa Baza, kao jedan od organizatora ovog događaja, želi da istakne da je događaj napravljen iz čiste ljubavi prema Bori Đorđeviću i njegovim pesmama.
Ideja o naplaćivanju ulaznica, od kojih bi se novac prosledio za podizanje spomenika Bori Đorđeviću na Tašmajdanu je bila iskrena želja nas kao fanova kao i inicijativa da se kroz peticiju ta ideja i ostvari.
S obzirom da porodica Bore Đorđevića, kao i članovi benda nisu saglasni sa ovom idejom, tj načinom na koji se realizuje, s akcentom na prikupljanje novačnih sredstava za spomenik, odlučili smo da se događaj ne održi.

Ta nas je vest zatekla kada je koncert bio skoro rasprodat, inače bi događaj bio besplatnog karaktera od samog starta, jer poštujemo stav porodice i članove benda.

Naša odluka kao jednog od organizatora je donešena usled negativne slike koja je stvorena u medijima, a to je bila poslednja stvar koju smo želeli.

Novac možete preuzeti na prodajnim mestima gde ste kupili karte. - napisali su oni na Instagram profilu mesta gde je trebao da bude održan koncert.

Podsetimo, na ovom koncertu trebao je da učestvuje i Sergej Trifunović, koji se trenutno nalazi u jeku skandala zbog fizičkog nasilja koji je pretrpeo od supruge Isidore. 

This browser does not support the video element.

00:43
Bajaga neprimereno reagovao na pitanje o Bori Čorbi Izvor: Kurir