"LEGENDE PODRŽAVAJU LEGENDE" Svetska faca objavila sliku naše poznate pevačice i javno joj se obratio: Ilma ga ponovo oduševila (FOTO)

Vlasnik poznate marke "Dsquared" ne krije oduševljenje bosanskom pevačicom.

Printscreen

Den Kejten, jedan od vlasnika čuvenog modnog brenda "Dsquared", koji osvaja modni svet od sredine 90-ih godina, na svom Instagram profilu objavio je fotografiju bosanske pevačice Ilme Karahmat i pohvalio njen novi album.

- Legende podržavaju legende - napisao je vlasnik modnog brenda u objavi.

Printscreen 

Opšte je poznato da se pevačica druži sa svetskim facama, a osim što često peva na skupovima koji oni organizuju u svojoj zemlji, pre nekoliko meseci Ilma je Dena i njegovu ekipu izvela u noćni provod u Beogradu.

Pevačica se proslavila učešćem u jednom muzičkom takmičenju, a njen sukob s Eminom Jahović koja je tada bila članica žirija i danas se pamti.

Inače, Den i Din Kejten su blizanci iz Kanade koji su vlasnici brenda "Dsquared". Prvo su počeli s muškom modom pre oko 30 godina, da bi vremenom počeli da zauzimaju vodeće pozicije na svetskom tržištu i kada su ženska i dečja moda u pitanju.

Osim garderobe kreiraju i modne dodatke, kao i parfeme. Braća Kejten su i vlasnici i osnivači čuvenog milanskog restorana "Caresio 7".