CRNO VEČE NIKOLE JOKIĆA! Denver Nagetsi katastrofalni na startu NBA sezone! Oklahoma ih je pregazila i pored tripl-dabla srpskog centra! (VIDEO)

Imagn Images / ddp USA / Profimedia

Crno veče za Nikolu Jokića i Denver Nagetse na startu NBA lige. Srpski centar jeste upisao prvi tripl-dabl u sezoni i imao je 16 poena (5/10 za dva, 1/3 za tri, 3/4 slobodna bacanja), 12 skokova i 13 asistencija, uz dve ukradene i blokadu, ali je njegov tim doživeo brodolom i poražen je pred svojim navijačima od Oklahome rezultatom 102:87.

Lepo je počeo Denver ovaj meč, vodio je i sa 19:10 u prvoj četvrtini, ali je već do isteka 12. minuta tu prednost izgubio i do kraja je nikada više nije vratio. Na isteku prve deonice već je bilo 31:24 za goste, a maksimalna prednost bila je 20 poena razlike u četvrtoj četvrtini.

Na kraju su Nagetsi uspeli da smanje na 102:87, ali ako u ovom ritmu nastave sezonu - ne piše im se dobro.

Kod Oklahome, najbolji je bio Šaj Gildžijus Aleksander sa 28 poena, Čet Holmgren je dodao 25 uz 14 skokova, a dvocifreni su bili i Endru Vigins sa 15 poena, odnosno Džejlen Vilijams sa 12, dok je Jokiću podršku u Denveru pružao Kristijan Braun sa 16 poena i sedam skokova, Majkl Porter Džunior je dodao 15 poena, a Džamal Marej i Eron Gordon po 12.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

00:16
Nikola Jokić izašao iz kola Izvor: Kurir televizija