NA ŠOKANTNOM ROMSKOM VESELJU PEVAO PEVAČ KOJI JE HAPŠEN ZBOG KOKAINA: Slavljenik dobio stan od dede, vilu od babe, a kralj bakšiša uzeo hiljade €!

On je sa svojim kolegama na ovom slavlju uzeo hiljade i hiljade evra

Screenshot

Na mrežama se proširio snimak sa jednog romskog punoletstva na kojem je pevao kalj romskih veselja - Đovani Bajramović, koji je svojevremeno hapšen jer je kod njega pronađen kokain. 

Printscreen 

On je sa svojim kolegama na ovom slavlju uzeo hiljade i hiljade evra. Dečko koji je slavio 18. rođendan je od najbližih članova porodice dobio poklone.

Printscreen 

- Od dede - stan u Beogradu. Od bake - vila od 600 kvadrtnih metara. Od roditelja - zlato i skupoceni automobil vredan 80.000 evra koji su dovezli u samu dvoranu. Dobro došli na šokantno romsko slavlje - navodi se u videu koji se širi internetom.

 Slavljenik je u restoran došao u limuzini, a pre dolaska je s društvom ispijao šampanjac.

Na slavlje je došao i mladićev kum koji je, kako je prikazano na snimku, bacao novac po restoranu. Za goste je bilo pripremljeno puno hrane, od slatkog do slanog.

Nakon torte gosti su mladiću dali poklone. Gosti su nosili elegantnu odeću, a neki od njegovih prijatelja nosili su narukvice od 7.000 evra i sat od 18.000 evra.

Inače, goste je zabavljao dobro poznati kralj romskih veselja Đovani Bajrami, koji je svojevremeno hapšen zbog kokaina.

Ko je Đovani Bajramović

Đovani Bajramović, kojeg zovu kraljem bakšiša, uhapšen je pre određenog vremena jer je tokom racije u jednom klubu nađen kokain kod njega. Pevač nije medijski ekponiran, ali bez njega romsko slavlje ne može da prođe. Kako je jednom rekao, najviše novca je potrošio na kocku, te da je pametno razmišljao mogao bi nekoliko zgrada da napravi od bakšiša. Đovani najčešće nastupa na veseljima i svadbama širom Evrope - u Francuskoj, Nemačkoj, Austriji, Belgiji...

- Ima tu puno pevača i svi se smenjuju kad pevamo na tezgi. Ne pevam ja celu noć, nego imam ekipu pored sebe i svi se vrtimo u krug. Tako ide po svadbama na kojima ja ugovaram stvari. Evo Tea Tairović je nekad pevala za 1.600 evra, sad peva za 20.000 evra! Kod mene je pevala za te prve pare. Mi smo je prvi zvali sa nama da radi romska veselja. Odazvala se uredno, majku njenu sam takođe zvao. Aca Lukas i Ceca na veseljima takođe uzimaju velike pare. To se sve ugovara unapred, pa se dođe u hotel i tako dalje. Hoteli sa pet zvezdica, ostalo već sve znate. Oni su tu među prvima i po dijaspori i kod nas. Pored njih poznato je i koliko Jana uzima. Nju ženu mnogo vole jer pravi dobru atmosferu. Voli je narod i zna se i koliko ona košta. Ako, tako i treba!